The Scenic Route with Johnny O'Connor - Ep 2

Johnny O'Connor nás bere na svou další cestu. Nasedáme do jeho Chevy Gladiator a vydáváme se do resortů Yawgoo, Mount SnowSugar Bush a na streety v městě Boston. Johnnyho doprovází i další rideři, s kterými užil plno zábavy a kvalitního snowboardingu. Tady je dvojka projektu The Scenic Route.

Riders: Johnny O´Connor Christian Sparks, Nick Doucette, Merrick Joyce, Cole St. Martin, Steve Lauder, Jasper Kahn, Tyler L'Hereux, Marcus Rand, Lily Calabrese, Luke Haddock

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!