Trailer k X Games Real Snow 2018 je venku

X Games připravují již devátý ročník série, která nese název Real. V roce 2018 se tak můžeme těšit na dalších 6 soutěží a výběr toho nejlepšího z daných sportů. Čekají nás šílené edity v Real Ski, Real Snow, Real Street, Real BMX, Real MotoReal Wake.

Nás zajímá nejvíce březnový souboj vybraných šesti jezdců. Sestava 2018 je opravdu hodně silná:

Frank Bourgeois /​ William Demers
Anto Chamberland /​ Sam Sosnowski
Dan Brisse /​ Mikael Ahtikari
Ozzy Henning /​ Cole Taylor
Benny Urban /​ Alex Pfeffer
Bode Merrill /​ Jon Stark 

Koukněte na aktuální teaser a těšte se na zimu, respektive na 14.3., kdy odstartuje hlasování a 24.3. budou vyhlášeny výsledky. Pánové začínají makat a se svými kameramany si musí nasadit vysokou laťku, protože tahle soutěž není pro jen tak ledajaké jezdce, ale pro ty nejlepší. 

Zdroj: X Games

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!