Unbroken - The Snowboard Life of Mark McMorris - trailer

Po vyčerpávající šestiměsíční rehabilitaci zlomeniny stehenní kosti na Air + Style 2016 v Los Angeles se vrací kanadský snowboardista Mark McMorris zpět do vrcholového snowboardingu. Začíná opět pracovat na získávání bodů v závodech a na obhájení svého místa v olympijském teamu své rodné země. Do jihokorejského Pchjongčchangu prostě chce. Jeho cestu začal mapovat režisér a kamarád z dětství Adam Burwell, který následuje Marka na každém kroku. 

Přichází ale 25.březen 2017, kdy při natáčení v backcountry kanadského Whistleru přichází další vážné zranění. 

Mark je ale i po této zkušenosti zpět a my se můžeme těšit na 44ti minutový film Unbroken. Uvidíme nejen Markovo ježdění, jeho účast na plno závodech, ale poslechneme si i vyprávění jeho rodiny, kamarádů a legend jako Jake Burton Carpenter, Torstein Horgmo, Nicolas Müller nebo Danny Davis. Tady je trailer.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!