Venca Martinek ve svém editu Story

Do redakce nám dorazilo video od Vency Martinka ze Slavkova, který za pomoci svých kámošů natočil své video a chce se o něj podělit i s vámi. Nemusíte jezdit na hory, abyste něco tvořili a natáčeli, stačí kopec za barákem nebo spot ve vašem okolí. Takhle si Venca uvedl svůj edit.

"V dnešní době je těžký být ve snowboardingu originální. Kreativní natolik, aby to za to stálo. V nejlepším případě se umět narodit. Mít štěstí na partu co tě hecuje, bydlet na horách, mít po ruce vždy dobrýho kameramana a mít ideální podmínky celou zimu. No co si budem... bydlím ve Slavkově."

"Díky bohu mám super kámoše, kteří mě občas natočej a rádi se škodolibě zasmějou, když házím držky kdesi ve Slavkově na poli s tím, že točím fullpart :)... No neni to fullpart, a nikdy nebude, ale to je dobře, je to story. Story o tom jak nemušíš na hory, stačí jít za barák, když konečně nakydalo i tady u nás v dolině, dvě stě metrů pod mořem. Není to Bear mountain je to zasněžený golfový hriště, Urbánek, sady a moje napůl rozbitá stará kamera."

Díky Vašku a vy ostatní, nestyďte se a taky se pochlubte svými kousky. 

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.