World Snowboard Day tuhle neděli i v G-Shock Snowparku v Peci pod Sněžkou

Doražte tuto neděli 21.12. oslavit světový den snowboardingu do G-​Shock SnowparkuPeci pod Sněžkou. Kromě připraveného snowparku v horní části Javoru vás také čeká doprovodný program a i když budeme oslavovat oficiálně snowboarding, rádi v Peci uvidíme v rámci prvního pojezdu samozřejmě i freeskiery. 

O snowpark v Peci se od letošní sezóny stará partička Freestyle Area, která se bude snažit s ohledem na nestabilní počasí připravit v horní části sjezdovky Javor set-​up pěti překážek za sebou. O aktuálním set-​upu vás budeme informovat v sobotu před akcí na facebooku ZDE.

Vlek v Peci na Javoru je již normálně v provozu a letos lze zakoupit permanentku pouze na snowpark za 400Kč/​den. Letos je nově Freestyle Area event partnerem Monster Energy, takže každý, kdo do snowparku 21.12. dorazí s platnou permicí, dostane jako bonus plechovku Monsteru.

Hlavním partnerem snowparku v Peci pod Sněžkou je výrobce hodinek G-​Shock, který věnuje v rámci best tricku luxusní hodinky za nejzajímavější pánský trik na vybrané překážce. Best trick budeme vyhlašovat také v kategorii dámyrookies, celkem máme od Freestyle Area partnerů připraveny věcné ceny za 10.000Kč.

Do Pece by také měly dorazit některé snowboardové a freeski značky se svými test centry, takže budete moci vyzkoušet novinky letošních kolekcí. Mediální zajištění budou mít na povel kluci z Make It Real film, kameru ovládne Martin Kolařík a foto vybavení provětrá Miky Oškrkaný. Takže doufejme, že budou na začátku sezóny padat slušné hodnoty a mediální výstup bude ucházející tomuto v pravdě slavnostnímu dni.

Na závěr velké díky Skiareálu Pec pod Sněžkou a partnerům snowparků Freestyle Area: 
G-​Shock, Snowbitch.cz, Dakine, Capita, Union, Dragon, 686, Drift, Monster
 a samozřejmě mediálnímu partneru WSD v Peci pod Sněžkou, takže klukům z Freeride.cz.

Facebook událost WSD v Peci ZDE
.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!