Zermatt nabízí letní permice zadarmo!

Jakkoliv může titulek této novinky znít jako clickbait, nejedná se o žádnou reklamu na zbrusu nový prací prostředek... Ve středisku Zermatt to s letním snowparkem myslí rok od roku vážněji, a proto maximálně vycházejí vstříc všem crews, které se do střediska v letních měsících vydávají. 

Letos to však kluci z Demonium Camps posunuli ještě o level výše - nabízejí jednodenní permice na ledovec zadarmo! A co za to Snowpark Zermatt chce nazpět? Pouze jediné Instagram video jednoho vašeho triku, který jste v daný den na kopci odjeli, to je vše. Zároveň rovněž získáváte šanci dostat se do editu, který bude obsahovat ty nejlepší instagramové triky a klipy.

Podmínky akce:
- platnost od 30.7.2016 do 31.8.2016
- 48 hodin předem zaslat email na adresu summercamps@demonium.ch se jménem a datem
- permice je možné vyzvednout pouze z italské strany ledovce ve vesnici Cervinia.

Tak toto tady ještě nebylo. Za tuto podporu snowboardové komunity patří Snowparku Zermatt velký palec nahoru. Snad v budoucnu uvidíme více evropských ledovců s podobnými akcemi.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!