Zítra proběhne pražská premiéra filmu Folokopedas

V redakci nám přistála krátká zpráva o zítřejší pražské premiéře filmu Folokopedas. Ta proběhne již zítra v klubu Joystick a tady jsou již zvací slova od pořadatelů.

V pátek 15. prosince se v baru Joystick (Jindřišská 5, Praha 1) uskuteční slavnostní premiéra českého snowboardového filmu Folokopedas, který byl natočen v průběhu sezóny 2017 v americkém světoznámém středisku Big BearKalifornii.

Film vznikl svépomocí z čiré radosti ke snowboardingu.

Edit: Kartman - Kalinmafia

Vstupné je dobrovolné

Program:
20:00 Start akce
22:30 Premiéra Folokopedas movie
23:00 The most legendary tombola - moderuje Adam Rošťák
23:00 Party shit
03:00 Konec akce

Všem kdo nám na naší cestě pomohli děkujeme a těšíme se na viděnou!

Aktuální info o akci najdete na stránce události na facebooku.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.