FreestyleZOO Wake trip 2016

Parta FreestyleZoo, která stojí za spoustou campů a dalších akcí, pořádaných po celý rok, nám poslala zprávu o Wake tripu 2016. Kompletní info o akci najdete níže v textu, který nám od těchle boardsports nadšenců dorazil...

"Slunce, zábava, sport! Je Ti to málo? Přidej ještě super partu lidí, večerní párty, wakeboard a FreestyleZOO a máš z toho jedinečnou akci léta - Wake trip 2016.

Za 4 dny s námi stihneš objet tři wake areályNěmecku a zároveň Tě naučíme základy jízdy na wakeboardu, nebo Ti pomůžeme s jejím zdokonalováním. No, a nebo s náma můžeš vyrazit a celý 4 dny prozewlit, prostě chcem, aby ses tam cítil dobře.

Co s sebou? S tím nebudeš mít moc starostí - wakeboardy, longboardy, slackline, partystanspoustu lahví Jägermeisteru od našeho sponzora bereme my, takže o zábavu bude postaráno (díky www.swis-shop.cz a Jägermeister za podporu!).

Taky Tě tam samosebou odvezeme, to máš v ceně. Ty potřebuješ jen stan, spacák, dobrou náladu, pár euro na pivko a permici, jo a ještě si zařiď pojištění.

Ptáš se kdy vyrážíme? Ve čtvrtek 9.6.20168:00Dejvic a když přičteš 4 dny, v neděli jsi doma jak pán, ale mezitím zažiješ super jízdu plnou nových zážitků! Kdybys nějaký ten zážitek zapomněl, nevadí - berem s sebou i fotografa a kameramana, takže zdokumentujeme vše, abys měl pěknou vzpomínku.

Pokud jsi s námi ještě nikde nebyl, na waketripu poznáš nejen zvířátka z FreestyleZOO, ale i to, jak může vypadat wakekemp. No tak šup, vyplň přihlášku, v buse máme jen 25míst!

Kdyby Ti to bylo málo, více info najdeš na www.waketrip.cz, popřípadě sleduj událost na facebooku a nebo zavolej/​napiš Honzovi - +420 608 072 647, waketrip@fszoo.net"

Základní info:
Kdy: 9.-12.6.2016
Kde: Německo
Cena: 2500Kč

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.