FreestyleZOO Wakeboard kempy - červenec 2016

Od party FreestyleZOO nám dorazila pozvánka týkající se wakeboardových kempů, které proběhnou během července v jejich režii. Těšit se můžete hned na dva - ve Stráži a na Těrlicku. Více informací už si přečtěte přímo od organizátorů...

FreestyleZOO:
"Že co? Že máš konečně slibný plán na červenec? No to nás těší, že v tvém diáři vidíme červeně vyznačené termíny 1. - 5.7. 24. - 27.7. s popiskem „nejlepší párty léta“. To Ti totiž nachystáme dva nezapomenutelné kempy, kde zažiješ nejen spoustu wejkování, ale hlavně velkou porci zábavy se super partou lidí z FreestyleZOO. Čti dál a bulvy val, člověče!"

"Jaké kempy jsme Vám na červenec připravili?"

"Červenec s sebou přináší hned dva legendární wakeboard kempy. Hned na začátku měsíce, volno si vezmeš jen v pondělí a co je ještě lepší? Celou středu s námi můžeš dál beztrestně zevlit nebo si dát domácí regeneraci (děkujeme Honzovi, Cyrilovi a Metymu). Strávíš s námi 5 dní ve Stráži pod Ralskem, nejnavštěvovanějším a díky svému perfektnímu zázemí, překážkám a mnoha dalším sportovištím, jako je např. hala se skateparkem nebo bikeparkem, nejoblíbenějším wake areálu v ČR."

"Kdo jakýkoliv ZOO wakeboard kemp navštívil, ví, že ho zde čeká trampolína, longboardy, slackline, kite, videokoučink, soutěže, grilování a hlavně spousta “wejkování”."

"Na konci měsíce si nově nabyté zkušenosti můžeš vyzkoušet zase v jiném areálu, na jiných překážkách, s jiným vlekem a jiným globigerinovým bahnem, ale (!) se stejnou bezva partou, která zábavu nezkazí. Dopravíš se do krásné krajiny okolo Těrlické přehrady a pak už si jen budeš užívat aktivní dovolenou, o jaké se ti ani nesnilo."

"Měj hlavně na mysli, že k nám se hodíš, ať už ti je 12 nebo 65, o wakeboardu čteš poprvé v tomto článku nebo se chystáš v srpnu na závody, stačí, když máš chuť učit se novým věcem, poznávat bezva lidi a úmysl strávit tu nejlepší dovolenou tohoto léta."

"Co se tam bude dít?"
"No spousta věcí. Hlavní záležitostí je wakeboarding, ale rozhodně nechybí ani spousta dalších sportů, které si můžete vyzkoušet, jako je longboarding, freeboarding, kite, trampolína, paddleboard, indoboard a mnoho dalších volnočasových aktivit. To vše díky swis-shop.cz, longboardshop.czMysticShop. Důležitou součástí, díky které můžete sledovat svůj progres, je videokoučink. Na kamerky Lamax Vás budeme natáčet po celou dobu, v okamžicích střežených i nestřežených. Zároveň si z těchto záběrů odnesete v podobě promovidea i nějaké ty zapomenuté zážitky."
Sami se podívejte, jak to vypadalo na loňském kempu:

"Kdo Vás bude koučovat?"
"Celým kempem Vás budou provázet zkušení wakeboardoví instruktoři, kteří dokážou poradit začátečníkům i pořádným wakeborcům. Každému se věnují individuálně a nutno podotknout, že je o co stát. Jmenujme například Růžováka, Příbu nebo Tommyho Bolardta. Kromě koučů na wake se Vaším hopsacím uměním bude zabývat i reprezentant v akrobacii na trampolínách Naim Ashab."

"Jsi organizovaný a toužíš znát denní program?"
"Jako správní sportovci na kempu vždy začínáme vydatnou snídaní, poté se přesuneme k vleku, kde se zahřejeme společnou rozcvičkou. Během dne jezdíme, povětšinou na wakeboardu a především trávíme čas tím, co nás nejvíce baví – voda, sport, slunce, zábava a přátelé.
Všech možných aktivit si užíváme až do večerních hodin, kdy po návratu probíhá videokoučink s našimi kouči, kteří Vás celý den bedlivě pozorovali a jsou svolní Vám poradit s čímkoliv i mimo oblast wakeboardingu.
Nedílnou součástí FreestyleZOO večerů jsou grilovačky, drinkovačky a nepřeberné množství společenských her (na šachy však zapomeňte)."

"Koho tam tak můžeš potkat?"
"Všechny týpky, co mají rádi freestyle, ostatně, zčekuj je sám na facebookové události. Nemůžeš zastírat, že tě to přinejmenším zajímá, tak o tom dej vědět a buď hlavně v obraze, případně si zde domluv společnou cestu"

A teď všechno pěkně pohromadě:
Wakeboard kemp Stráž pod Ralskem
Datum: 1. - 5.7. 2016
Ubytování: chatky
Web /​ přihlášky: ZDE
Facebook událost: ZDE

Wake kemp Těrlická přehrada
Datum: 24. - 27.7.2016
Ubytování: Vlastní stany
Web /​ přihlášky: ZDE
Facebook událost: ZDE

Ale moc dlouho neotálej, 50 dní před začátkem kempu se začne cena zvedat o 20Kč denně!

Máš dotaz? Klidně napiš nebo volej:
Honza „Pavouk“ Soused: +420 608 072 647
E-​mail: kempy@fszoo.net

Další zajímavé články