FreestyleZOO Waketrip 2015

Baví tě jízda na wakeboardu? Chceš navštívit 3 wakeboardové lokace v Německu? Grilovat, poznávat nové lidi a pořádně pařit, nebo se jen tak vyvalit u vleku a odpočívat? V tom případě je akce jménem Waketrip přesně pro tebe. A litovat nebudeš!

Letos si pro vás parta FreestyleZOO na léto připravila kromě tradičních wakeboard kempů také Waketrip. Ve čtvrtek 11. 6. vyrazíme busem, který budeme mít jen pro sebe, z Prahy směr Deutschland. Postupně navštívíme 3 wakeboardové rezorty: wakelake.eu, turncable.de (zde strávíme dva dny) a nakonec wildwakeski.de.

Ubytováni budeme v chatkách nebo ve stanech, podle místa pobytu. K dispozici budeme mít longboardy od longboardshop.cz, párty stan od mystic.inshop.cz, energy drinky od monsterenergy.cz, wakeboardy na otestování od swis-shop.czlusti.cz, indoboard, cvičného kite draka, slackline a celý to budeme točit na magicamy od kamerynasport.cz, na nudu ti čas nezbude! 

Z jednoho rezortu do druhého se budeme přesouvat vždy ráno. Cena Waketripu je 2222Kč. Zahrnuje dopravu, fotky a videa, zapůjčení všech výše jmenovaných parádiček a ještě pár příjemných drobností, jako třeba uhlí do grilu. Permice budeme kupovat hromadně u každého vleku, abychom ušetřili na jízdném. Každý se může rozhodnout, jestli bude chtít jezdit nebo se třeba jen opalovat. No prostě se připravte na 4 dny plný nových a parádních zážitků. 

Do busu se vejde 30 lidí, takže to bude velký. Do Prahy se budeme vracet v neděli 14. 6. pozdě v noci. Přihlásit na Waketrip se můžeš na stránkách www.waketrip.cz, přihláška je platná až po zaplacení zálohy. Kapacita je omezena na 25 lidí. V případě dotazů nás můžeš kontaktovat na e-​mailu waketrip@fszoo.net nebo na telefonním čísle +420 608 072 647 (Honza).

Pojeď s náma na Waketrip a zažij jízdu tvých snů plnou nových zážitků. Budeme se těšit! POZOR!!! Pro čtenáře Freeride.cz nabízíme exkluzivní 10% slevu na trip při použití slevového kódu FRRD15T.

Další zajímavé články