Just Ride! Summer 2017 - #1 Merkur

Je to tady! Do startujícího léta přikládáme i my a odpalujeme naší letní tour Just Ride! Summer 2017. Už v sobotu 10.6.2017 se vydáváme do brněnského wakeparku Merkur na Pasohlávkách, kde na vás bude čekat nabitý program plný testování wakeboardového vybavení, coachingu od zkušených jezdců zdarma, natáčení, focení, soutěží a všech možných aktivit, o kterých se více dočtete níže. Pojďme se tedy podívat na kompletní souhrn…

KEMP MERKUR - NAVIGACE
Pokud jste ještě nikdy nebyli v autokempu Merkur, tady je pár užitečných informací, které se vám budou hodit. ATC Merkur Pasohlávky se nachází cca půl hodiny jízdy autem jižně z Brna po silnici číslo E461 směrem Rakousko. Odbočku do kempu nemůžete minout. Celý kemp se nachází na břehu vodní nádrže Nové Mlýny. Vstup do autokempu se platí a cena je nyní mimo sezónu 25Kč na hlavu a den, parkovné za jedno auto pak 40Kč za den. Pozor, denní vstupenka platí od rána do 23 hodin večer, pokud tedy chcete zůstat na párty do nočních hodin, budete si muset koupit i ubytování, respektive místo pro stan /​ auto. Přespání v kempu je zároveň ideální možností kde složit na noc hlavu široko daleko. Kompletní ceník najdete na www.kemp-merkur.cz.

WAKE MERKUR
Samotný wakepark najdete snadno, po vstupu do areálu se vydáte nalevo směrem k vodě a nemůžete ho minout. Wake Merkur v současnosti poskytuje dva vleky - velký pětisloupový a malý “2-​point” dvousloupový, určený především pro učení se v úplných začátcích. Na velkém vleku je k dispozici kompletní set-​up překážek, kterých od loňska opět přibylo. V sobotu bude wakepark otevřen od 10.00 do 20.30 hodin. Jezdit se však bude stále za mimosezónní ceny. Kompletní info o wakeparku najdete na www.wakemerkur.cz.

TEST CENTRUM
Na místě budou připraveny prkna a vázání předních wakeboardových firem. Těšit se můžete na novou americkou značku Humanoid Wake, která s námi jela už loňskou tour. Dále na vás bude čekat parta z progresivní firmy Nobile Wake, kterou jste také mohli potkat na některých loňských zastávkách Just Ride. Novinkou je firma Goodboards, která se k nám připojí v rámci své vlastní testovací tour.

FREESTYLE ZOO FREE COACHING
Jako vždy budou na místě i mistři z FreestyleZOO. Tahle parta organizuje velmi oblíbené wakeboardové kempy pro začátečníky i pokročilé ridery a kluci tak dokážou poradit s ježděním úplně každému. Coaching je pro vás zdarma. Stačí dorazit k FreestyleZOO stánku, zapsat se a dohodnout se na čase tréninku.

MERCEDES-​BENZ
Na stánku Mercedes-​Benz na vás bude čekat vystavený luxusní obytňák Vito - model Marco Polo, do kterého si budete moci sednout a zažít tu atmosféru, kterou tahle auťák přináší. Kromě toho si také budete moci užít herní simulátor a s ním spojené soutěže o parádní ceny.

KITKAT
Světoznámá značka čokoládových tyčinek v červeném obalu přijíždí na letní zastávky Just Ride! Kromě vylepšené receptury tyčinek má připravenou relax zónu – u jejich stánku si dejte kdykoliv pauzu na stylových červených fatboyích. Určitě přijďte vyzkoušet hru KITKAT labyrint, která se bude hrát ve dvou, takže vezměte i parťáka. Během dne potrénujete a odpoledne můžete změřit síly s dalšími týmy v KITKAT Labyrint Contestu o zajímavé věci. Přímo v KITKAT stánku se můžete také nechat vyfotit s kamarády a našimi hosteskami. Fotky pak najdeš ve facebookové galerii KITKAT, kam je po každé zastávce Just Ride! nahrajeme.

CK FISCHER
Relax zóna a soutěže pojedou i na stánku CK Fischer /​ Nev Dama. Čekat tam na vás bude hra s brýlemi na virtuální realitu. Každý, kdo si zahraje se automaticky dostane do slosování o zájezd v hodnotě 5.000,-.

BUDVAR, RED BULL a JACK DANIEL’S
Během celého dne se budete moci osvěžit či nabít energii ve stáncích Budweiser BudvarJack Daniel’s. V nabídce bude především pivo od Budvaru (desítka i dvanáctka), které vám natočí úsměvavý člen naší crew Jirka. Dále pak Red BullJack Daniel’s (čistý nebo jako long drink s Red Bull Colou). 

SAMOSEBOU.CZ CHILL OUT
Třídíme odpad, to je přece samosebou. Samosebou.cz je projekt firmy Eko-​Kom, starající se o systém sběru a recyklace odpadu. Ano, to jsou ty barevné popelnice a kontejnery, které (naštěstí) potkáte na každém rohu. Samosebou.cz má za úkol osvětu týkající se třídění odpadu v české republice a díky partnerství s tímto projektem se i Just Ride! stává čistě ekologickou akcí. V Samosebou.cz chill-​outu si budete moci posedět v křeslech vyrobených z recyklovaných materiálů, dozvědět se zajímavé informace o třídění a recyklaci odpadu a třeba i vyhrát na kole štěstí a s ním spojených kvízových otázkách nějaké ty dárečky.

SONY ACTION-​CAM FOLLOW SHOOTING
Světoznámá firma Sony poslední dobou víří vody na trhu tolik oblíbených malých “POV” (Point-​Of-​View) kamer. Jejich produkty z řady Sony Action Cam jsou vysoce hodnoceny v prestižních testech a oceňovány předními světovými filmovými produkcemi na poli extrémních sportů. Ve stánku Sony si budete moci kameru fungující společně se speciálními hodinkami, na kterých vidíte v reálném čase své záběry, do detailu osahat a rovnou i vyzkoušet na vodě.
A to není vše! Na kamery Sony Action Cam vás mezi 15:00 - 17:00 bude natáčet člen naší crew Honza Lohynský. Stačí na mole, nebo kdekoliv ho uvidíte říct, že máte zájem, připojí se vedle vás na dvojlaně a natočí vám pár koleček, které vám pak navíc zašleme na váš e-mail.

WAKEGURU.CZ BEST TRICK CONTEST
Stejně jako loni, i letos bude program vrcholit open contestem s názvem Wakeguru.cz Best Trick, určeným pro všechny nesponzorované ridery. Nebojte se ale žádných závodnických nervů! Půjde o kamarádskou jam session na jedné předem vybrané překážce. Riders budou mít hodinku na to, aby předvedli co nejtěžší trik. Aby to bylo fér, riders se rozdělí do 3 kategorií - muži, ženy a děti. Naši judges budou celou session sledovat a hodnotit jak obtížnost, tak provedení a styl jednotlivých triků. Autor nejlepšího triku v každé kategorii vyhraje wake produkt od Wakeguru.cz! Pro všechny zájemce - registrace bude probíhat od rána ve Freeride.cz stánku, oproti záloze 100Kč dostanete dres s číslem. Riders meeting a start závodu je pak naplánován na 17:45 hodin před Freeride.cz stánkem. Nebojte se toho a přihlašte se! Nic vás to nestojí, zažijete nabitou atmosféru a můžete vyhrát wake vybavení. No neberte to!

DEMO PASS CONTEST
V rámci našeho standardního demo pass contestu se opět na demo passy, které obdržíte po registraci budou sbírat nálepky za aktivity na jednotlivých stáncích. První nálepku obdržíte automaticky již při zakoupení permice a dále už je na vás, kolik toho otestujete, kolik stánků navštívíte a jak moc budete soutěžit a bavit se. Při závěrečném vyhlášení vítězů budeme spolu s dalšími soutěžemi vyhlašovat právě hlavně vítěze Demo Pass contestu, kteří obdrží věcné ceny od našich partnerů.

ZÁVĚREČNÁ EXHIBICE
Celý den zakončí exhibice lokálních a dalších riderů, takže se na závěr dne můžete těšit na parádní triky a tu nejlepší inspiraci pro vaše ježdění.

JACK DANIEL'S FIRE AFTERPARTY
Tenhle nabitý den a zároveň první zastávku naší tour zakončíme s Jackem ve stylu Jack Daniel's Fire Afterparty. K vašim tanečním kreacím zahraje tradičně DJ Hlava a mejdan pojede až do první hodiny ranní.

ČASOVÝ HARMONOGRAM AKCE:
10:00 - START akce
10:00 - 20:00 - Vlek v provozu
10:00 - 19:00 - Test centrum
10:00 - 19:00 - FREESTYLEZOO free coaching
10:00 - 19:00 - Samosebou.cz kolo štěstí
10:00 - 19:00 - KitKat fotostěna
10:00 - 19:00 - Mercedes-​Benz Česká republika herní simulátor
10:00 - 19:00 - CK FISCHER 3D herní konzole
14:00 - 14:30 - KitKat Labyrint contest
15:00 - 17:00 - Sony - Action Cam Follow shooting
18:00 - 19:00 - Wakeguru.cz Best trick contest
19:30 - 19:45 - Vyhlášení
20:00 - 20:30 - Wake exhibice
21:00 - 01:00 - Jack Daniel's Tennessee Whiskey Fire Afterparty

Nejaktuálnější info pro tebe máme v události na Facebooku.

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.

Wakelake v Bratislavě otevírá sezónu už tento víkend!

Wakelake roztáčí vlek už první víkend v březnu! Zeptali jsem se, jak bude otvíračka vypadat, jaký bude provoz dál a taky jaké jsou novinky a plány na léto. Tak čti dál, ať jsi o obraze!