Letošní FreestyleZOO Wake Kempy proběhnou ve Stráži a na Těrlicku

Od našich kámošů z FreestyleZOO k nám dorazily informace ohledně jejich wakeboardových kempů. Ty proběhnou letos dva a to ve Stráži pod Ralskem a na Těrlicku. Tahle parta s námi objíždí všechny zastávky naší letní Just Ride tour, takže jejich know-how můžete vyzkoušet třeba už zítra v Hradci Králové, nebo na některé z dalších zastávek. Když se navíc na kemp zaregistrujete přímo na Just Ridu, získáváte slevu. Teď už předáváme slovo organizátorům, od kterých se dozvíte vše potřebné...

Chcete si užít léto naplno? Trávíte čas rádi u vody, ale nebaví Vás se jenom nečinně povalovat na pláži? Chcete poznat nové přátele se stejnými zájmy a vyzkoušet si nový sport, nebo se přiučit něčemu novému? Pak jsou tu právě pro Vás letní wake kempy.

Na tomhle táboře pro nadšence wakeboardingu Ti rádi poradíme se vším, co se tohoto sportu týče. Hlavní náplní celého kempu je samozřejmě wakeboarding. Máme pro Vás ale také připraveno spoustu dalších zábavných aktivit, kterými si budete moci svůj pobyt zpestřit. Můžete tak například procvičit svou orientaci ve vzduchu při tréninku s koučem na trampolíně, zlepšit si rovnováhu a posílit vnitřní stabilizační systém těla na slackline či indoboardu, naučit se ovládat malý kite, zahrát si kolektivní frisbee hru Kanjam nebo se jen tak projet po okolí na longboardu. A pokud neodoláte sladkému, určitě tě potěší třeba výlet do nedaleké zmrzlinárny s více jak 100 druhy zmrzliny!

Ať už jste tedy wakeboardista profík, který bude celé dny kroužit po vodě a večer studovat své pokroky při videokoučingu nebo jen chcete strávit bláznivé léto u vody, pro nás je nejdůležitější, abyste se během celého pobytu cítili maximálně příjemně. Proto žádná aktivita na kempu není povinná. A je jen na Vás, jak aktivně si kemp užijete.

Pro rok 2017 pro Vás máme připraveny následující kempy:

2. – 6. 7. Wakeboard kemp – Stráž pod Ralskem, cena: 5200 Kč
8. – 11. 8. Wake kemp – Těrlická přehrada, cena: 4400 Kč

Pokud si s sebou navíc přivedete kamaráda, který na ZOO kempu ještě nikdy nebyl, získáte pro sebe slevu 30%. Necítíte se na wakeboardu jistě, nemáte vlastní vybavení nebo se obáváte kolektivu cizích lidí? Zahoď starosti za hlavu. Na tomhle kempu zkrátka nic není problém. Vybavení máš od nás v rámci kempu zdarma, stejně tak jako zkušeného instruktory, kteří se ti budou věnovat jak na vodě, tak i na suchu a o skvělou partu nemusíš mít obavy. Vítáni jsou začátečníci i pokročilí jakéhokoliv věku či pohlaví. 

Stále si nedokážeš představit, jak to na takovém kempu vypadá? Mrkni na video z loňska a začni balit.

Velký dík patří hlavně našim sponzorům. A to zejména Wakeguru.cz, Humanoid wakeSwis-shop.cz bez kterých byste nemohli jezdit na špičkovém vybavení, které máte tímto zajištěno v ceně kempu.

Tak neváhej a hlaš se ZDE - kapacita je omezena!
Těšíme se na viděnou!
FS ZOO Crew
E-​mail: kempy@fszoo.net
Tel.: 608072647

Další zajímavé články