Snowboard Zezula WakePool 2016 už tuhle sobotu!

Jedna z TOP wakeboardových událostí roku - WakePool 2016 proběhne už o tomhle víkendu! Od organizátorů akce nám tak dorazily poslední a nejaktuálnější informace o téhle akci, která je ve střední Evropě unikátem. V článku se dozvíte více informací o programu, pozvaných jezdcích, systému závodu a dalším.

Již tuto sobotu 28.5.2016 se na libereckém koupališti Sluníčko (mapa zde) v městské části Vratislavice nad Nisou uskuteční 3. ročník unikátní wakeboard a wakeskate akce. Těšit se můžete na bezmála 35 riderů z ČR i zahraničí, originální setup, vlek od kluků z Wakemaster, koncert kapel DBRANXDeflect. Součástí bude i exhibička na wake ski od freeskierů Andrejky KrýzlovéLukáše Vaculíka.

Opomenout bychom neměli ani Lamax best trick o kamerku. Chybět nebude stanové městečko našich partnerů – Jägermeister, lokální pivovar Rohozec, výtečný Joker Cider, exotické drinky v kokosu od kokosy.cz, poctivá porce výbavy na wakeboard a wakeskate od našeho hlavního partnera Snowboard-Zezula.cz, prezentace akčních kamer Lamax, originální ručně dělané hodinky Woodenland, náš hlavní mediální partner se svým merchem Wakemag.cz a partička Break a leg. Neustálý přísun tolik potřebné energie pro závodníky a ridery zajístí Red Bull.

Letošní ročník Wakepool 2016 bude jedinečný také díky kvalitnímu obsazení závodních pozic. Nejlepší wakeboardisté z ČR, pozvání riders ze Slovenska, Polska, Německa, RakouskaHolandska předvedou to nejlepší, co v nich je. Doplní je všichni rideři, kteří poslali videjko do naší videokvalifikace na WakePool.cz. Kvalifikační videa si můžete prohlédnout na tomhle odkazu. Velmi nás potěšil velký počet videí a za odměnu každý získá vstupenku do závodu.

Kvalifikace se odehraje formou jamu, kdy budou rideři rozděleni do 2 heatů a každý heat bude trvat přibližně hodinu. Jedna jízda bude obsahovat 4x přejetí vodní plochy a v kvalifikaci by se měly stihnout minimálně 2 jízdy pro každého ridera. Z kvaldy postoupí 16 nejlepších, kteří si to již rozdají head to head ve dvojičkách proti sobě. Z dané dvojice postoupí ten, kdo první získá 2 body.

Seznam jezdců:
Marek Holubčák
Marek Murphy Zach
Jiří Příba Přibyl
Ondra Mlčoch
Philipp Turba
Julius Lang
Branislav Soroka
Matic Flajs
Juraj Kerpčár
Jan Krejbich
Lukáš Kuhn
Kuba Zalejský
Honza Lohynský
Kryštof Wlosok
Jana Cibochová
Ondřej Chládek
Václav Martinek
Natka Knechtová
Tomáš Jadrný
Radko Hradil
Patrik Hanes
Monika Havránková
Jakub Cerman
Sam de Haan
Michal Zub
Václav Hanuš
Matěj Štěpánek
Antonín Bednařík
Rado Dubovy
Petr Šuri
Bogdan Kornas
Vacula
Andrejka Krýslová
Adéla Cigániková
Age Methorst
Jan Bartoň
JJ

Shrnutí:
Snowboard Zezula Wakepool 2016
Termín: 28.5.2016
Počet závodníků: 35 nejlepších na pozvání a z videokvalifikace
Lokalita: koupaliště Sluníčko, Vratislavice nad Nisou/​Liberec
Kategorie: Wakeboard/​Wakeskate/​Wakeski exhibice
FB událost: ZDE

Doprovodný program:
Snažíme se uzpůsobit program pro celou rodinu. Součástí akce Wakepool 2016 jsou stánky s občerstvením, koncerty kapel a soutěže pro návštěvníky ve stáncích našich partnerů. 

Novinky Wakepool 2016:
- postaven vlek od firmy Wakemaster
- koncert kapel
- pozváni top jezdci střední Evropy
- více a zábavnější překážky včetně skoku a wallridu

Harmonogram 28.5.2016:
10:00 otevření areálu
12:00 – 14:00 trénink
14:00 – 16:00 kvalifikace
16:00 – 17:00 koncert D'BRANX
17:00 – 17:30 Lamax Best Trick
18:00 – 19:00 finále
19:30 – vyhlášení výsledků
20:00 - 21:30 – koncert Deflect
22:30 – zavření areálu

Vstupné: dospělý 100 CZK, dítě do 10-​ti let zdarma

Děkujeme:
Red Bull
SNOWBOARD ZEZULA
Wakemaster
LAMAX Electronics CZ/​SK
Městský obvod Liberec - Vratislavice nad Nisou
Pivovar ROHOZEC
Wooden land
WakeMag.cz
Joker Cider
Kokosy.cz

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.