Ve Wakeparku Hradec Králové se 29.6. uskuteční akce Deep Sunset

Od kluků z Wakeparku Hradec Králové k nám dorazila tisková zpráva o akci Deep Sunset - Summer Terrace party, která se koná 29.6.2018. Více se dozvíte níže od samotných organizátorů. Pokud si chcete užít wakeboarding, hudbu, pohodu a mejdan v jednom dni, tak byste si tuhle akci neměli nechat ujít.

Každý, kdo má rád západ slunce, kvalitní drinky a super hudbu by si neměl tuto událost nechat ujít. 9 djs na pláži Královéhradeckého wakeparku roztančí noty na paprscích zapadajícího slunce.

Akce Deep Sunset, která je naplánována na pátek 29. června, se trochu liší od klasických festivalů, nebo clubových nocí a to tím, že se bude odehrávat ve sportovním areálu Wakepark Hradec Králové a vystoupení Deep Deer, headlinera akce, proběhne při západu slunce.

Západy slunce jsou ve wakeparku vážně krásné a plné pozitivních emocí a nálady. 

Areál se pro veřejnost otevře již v 10:00.V areálu přes den budou fungovat tři vleky pro wakeboarding a vodní lyžování, snack bar a půjčovna vybavení. Akce je doplněna o flyboardy, paddleboardy, cvičení na paddleboardech, ems, indoboardy, slackliny, chillout zonu a doprovodný program, takže o vše, co na akci u vody nesmí chybět.

V chillout zóně budou k dispozici vodní dýmky a osvěžující limonády a čaje. Pro nabuzení denní atmosféry u vody na pláži bude hrát slovenský raggae dj Irie I.

V brzkém podvečeru začne na hlavní terase u vody hrát DOXI, který odstartuje akci DEEP SUNSET. Na stagi se vystřídá celkem 8 djs. Deep Deer budou vystupovat se svým setem při takzvané zlaté hodince, kdy jim zapadající slunce bude svítit skrze jejich epické masky s parohy. Při sunsetu rozjede svůj set plný kvalitní tech house a bass house hudby SNBM, čti sunbeam. Své sety také do vašich uší pošlou djs jako Michele Cavalletto, Robko, Dammin, Bonez, nebo Kmprs.

Přijď se dotknout hudby tančící na slunečních paprscích. Doraz se vyřádit k písáku, vyčilovat se a poslechnout si kvalitní elektronickou hudbu se západem slunce nad horizontem Královéhradeckého wakeparku. Toto je prostě event, který jen tak nezažiješ.

Událost na Facebooku najdeš tady.

Další zajímavé články