Surf Arena v Praze otvírá 1. února 2016!

Přicházíme s informací, že už 1. února 2016 se nám suchozemcům rozšíří možnosti zasurfovat si v Čechách o nově otevřenou Surf Arenu v Praze v Letňanech. V tomhle článku se dozvíte první informace, takže pojďte na to!

Vyspělá technologie Flow Rider umožňuje zažít pocity známé ze surfingu i daleko od oceánu. Proud vody je hnán velkou rychlostí po měkké podložce v důmyslně tvarovaném bazénu a umožňuje jízdu na speciálním prkně. Nejjednodušší je jízda vleže, nebo na kolenou tzv. bodyboarding, kterým se zpravidla začíná. 

Při surfování ve stoje lze kromě zatáček a klasických manévrů provádět i náročné triky např. salta nebo flipy. Surf Arena je určena pro širokou veřejnost a pod vedením zkušených instruktorů zde mohou bez obav surfing vyzkoušet opravdu všichni. Ve světě fungují stovky podobných zařízení a těší se stále větší popularitě.

Celý zážitek trvá přibližně 2 hodiny. Po příchodu do Surf Areny se přihlásíte na recepci, poté dostanete úvodní školení (30min. instruktáž), kde se dozvíte vše potřebné pro to, aby jste si jízdu na simulátoru co nejvíce užili. Zkušený instruktor vám vysvětlí jak bude surfování probíhat a co vás čeká. 

Poté se v šatně převléknete a jde se surfovat. Během hodiny surfingu si pod vedením instruktora spolu s dalšími návštěvníky vyzkoušíte jízdu vleže, na kolenou nebo ve stoje. Po skončení surfingu s vámi instruktor prohlédne a rozebere videozáznam vašich jízd, který si budete moci ponechat jako památku. 

Surf Arena brzy spustí web, na kterém se pomocí aplikace zarezarvujete do kalendáře a dorazíte. Pokud chcete udělat surfového ježíška už dnes, tak pište na info@surfarena.cz, případně volejte na telefonní číslo +420 725 927 410.

Další zajímavé články