FreestyleZOO Cable wake camp 2015

Na přelomu července a srpna Tě čeká další z wakeboard kempů od zvířátek z FreestyleZOO. Kdo navštívil ten ve Stráži pod Ralskem už ví, o čem je řeč a rozhodně si tuto parádní akci nenechá ujít. Tentokrát se sejdeme u Těrlické přehrady!

O kempu
V pořadí druhý wakeboard camp tohoto léta směřujeme na Těrlickou přehradu do areálu Ski & Wake Park Těrlicko. 5-​ti denní dovolená, na kterou nikdy nezapomeneš, startuje 31. 7. a končí 4. 8. 2015.Během těchto dní a nocí nebude chybět nic, na co jste u FreestyleZOO kempů zvyklí - trampolína, longboardy, freeboardy, videokoučink, soutěže, grilování a hlavně spousta “wejkování”.
Zčekuj video a posuď sám:

Zaměření
Kempy jsou zaměřené především na wakeboarding, ale rozhodně nechybí ani spousta dalších sportů, které můžete vyzkoušet, jako longboarding, freeboarding, kite, trampolína, paddleboard, indoboard a mnoho dalších volnočasových aktivit. To vše za přispění swis-shop.cz, longboardshop.cz a MysticShop. 

Koučink
Po dobu celého kempu se vám v rámci všech těchto sportů budou věnovat přátelští a zkušení koučové, kteří udělají všechno pro vaše maximální zlepšení. Jedním takovým je i Růžovák Snowboardový a toho si nechcete nechat ujít. Součástí tréninku je samozřejmě i videokoučink (tentokrát děkujeme Kamerynasport.cz). Ten probíhá vždy večer v teple u projektoru, kde nejlépe sami vidíte, co je potřeba zlepšit a jak se s případnými nedostatky vypořádat. 

Program
Každý den kempu začíná vydatnou snídaní, společnou rozcvičkou a následuje přesun k vleku. Během dne jezdíme, povětšinou na wakeboardu, odvážlivci na tom, co zrovna najdou, a užíváme si dalších sportovních aktivit až do večerních hodin. Po návratu zpět začíná společenská část dne, kdy probíhá videokoučink a naši koučové s vámi proberou témata týkající se wakeboardingu a sportu obecně. Vše doplňují skupinové hry a grilování. Prostě čas strávený tak, abyste si hlavně užívali pohodu a léto.

Termín
31.7. – 4.8.2015Těrlická přehrada – cable wake camp, událost na facebooku

Kontakt
Pokud vás trápí jakékoliv otázky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat, ostatně, jsme tu pro vás!
Email: kempy@fszoo.net
Web: www.freestylezoo.net
Tel: 608 072 647 (Honza  Pavouk), 773 048 098 (Dan Mamut)

Každý kemp opravdu stojí za to, ŽÁDNÝ STRES, JEN PŘÁTELÉ A ADRENALIN. Jestli ještě váháte, tak věřte, že pokud jednou pojedete, budete s námi jezdit už pořád, tak jako mnoho dalších! Tak zabalte kufry, vyplňte přihlášku a uvidíme se u vody…

Další zajímavé články