FreestyleZOO Wakeboard kemp Stráž + Těrlicko

Přišlo léto a s ním i další série FreestyleZOO WAKE KEMPŮ 2015. Dovolená, na kterou nikdy nezapomeneš startuje už za pár dní, tak si sbal plavky, prašule na koprovou zmrzku a poznej konečně to, o čem všichni mluví! Wakeboarding pod taktovkou zvířátek z FreestyleZOO Tě bude zkrátka bavit.

O kempech
Nejbližší kemp směřujeme do Stráže pod Ralskem. Ta je díky perfektnímu zázemí, překážkám a mnoha dalším sportovištím, jako je např. hala se skateparkem nebo bikeparkem, nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším wake areálem v ČR. Kemp ve Stráži zahajuje letní wake sezónu, už proto ti na tento termín můžeme zaručit největší dávku zábavy a zážitků, které si odveze doslova každý. Tento wakeboard camp se koná 2. 7. - 6. 7. 2015. Nebude chybět nic, na co jste u FreestyleZOO kempů zvyklí - trampolína, longboardy, freeboardy, videokoučink, soutěže, grilování a hlavně spousta “wejkování”.

Další v sérii FreestyleZOO wake kempů je Těrlická přehrada, která se koná 31. 7. - 4. 7. 2015. I tento kemp bude probíhat v podobném stylu jako ten ve Stráži, ale čekají Vás noví lidé, jiný vlek, jiné překážky a tudíž nové výzvy a větší progres ve wakeboardingu. Naučit se jezdit a zlepšovat se dokáže opravdu každý a nezáleží na tom, jestli Vám je 10 nebo 80, je jedno jestli na waku umíte nebo ne, jediné, co je opravdu nutné, je dobrá nálada a chuť zkoušet nové věci.

Zaměření
Kempy jsou zaměřené především na wakeboarding, ale rozhodně nechybí ani spousta dalších sportů, které můžete vyzkoušet, jako longboarding, freeboarding, kite, trampolína, paddleboard, indoboard a mnoho dalších volnočasových aktivit. To vše za přispění swis-shop.cz, longboardshop.cz a MysticShop. 

Koučink
Po dobu celého kempu se vám v rámci všech těchto sportů budou věnovat přátelští koučové, kteří udělají všechno pro vaše maximální zlepšení. V rámci tréninku je samozřejmě součástí i videokoučink (tentokrát děkujeme Kamerynasport.cz). Ten probíhá vždy večer v teple u projektoru, kde nejlépe sami vidíte, co je potřeba zlepšit a jak se s případnými nedostatky vypořádat. 

Program
Každý den kempu začíná vydatnou snídaní, společnou rozcvičkou a následuje přesun k vleku. Během dne jezdíme, povětšinou na wakeboardu, odvážlivci na tom, co zrovna najdou, a užíváme si dalších sportovních aktivit až do večerních hodin. Po návratu zpět začíná společenská část dne, kdy probíhá videokoučink a naši koučové s vámi proberou témata týkající se wakeboardingu a sportu obecně. Vše doplňují skupinové hry a grilování. Prostě čas strávený tak, abyste si hlavně užívali pohodu a léto.

Kontakt
Pokud vás trápí jakékoliv otázky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat, ostatně, jsme tu pro vás!
Email: kempy@fszoo.net
Web: www.freestylezoo.net
Tel: 608 072 647 (Honza Pavouk), 773 048 098 (Dan Mamut)

Každý kemp opravdu stojí za to, ŽÁDNÝ STRES, JEN PŘÁTELÉ A ADRENALIN. Jestli ještě váháte, tak věřte, že pokud jednou pojedete, budete s námi jezdit už pořád, tak jako mnoho dalších! Tak zabalte kufry, vyplňte přihlášku a uvidíme se u vody…

Další zajímavé články