Wake Camp v Hradci od FreestyleZOO

Jak si představuješ ideální zakončení léta? Aktivně na wejku, s bandou super lidí, u vody a párty? Extreme animals z FreestyleZOO si vezmou na pomoc pár kámošů z vedlejší safari a připraví Ti takové zakončení léta, o kterém se ti ani nezdálo!

O kempu
Třetí wake kemp tohoto léta se bude odehrávat tentokrát na žhavé nové lokalitě Wake park Hradec Králové. Od 26. do 30. srpna si můžeš naplno užívat wejkování pod vedením zkušených koučů, paddleboardy, trampolíny, longboardy, freeboardy, soutěže, grilování, zkrátka vše, co má ideální dovolená obsahovat.

Posuď sám, jak vypadal loňský kemp na Těrlické přehradě:

Zaměření
Kempy jsou zaměřené především na wakeboarding, ale rozhodně nechybí ani spousta dalších sportů, které můžete vyzkoušet, jako longboarding, freeboarding, kite, trampolína, paddleboard, indoboard a mnoho dalších volnočasových aktivit. To vše za přispění swis-shop.cz, longboardshop.cz a MysticShop.

Koučink
Po dobu celého kempu se vám v rámci všech těchto sportů budou věnovat přátelští a zkušení koučové, kteří udělají všechno pro vaše maximální zlepšení. Jedním takovým je i Růžovák Snowboardový a toho si rozhodně nechcete nechat ujít. Součástí tréninku je samozřejmě i videokoučink (tentokrát děkujeme Kamerynasport.cz). Ten probíhá vždy večer v teple u projektoru, kde nejlépe sami vidíte, co je potřeba zlepšit a jak se s případnými nedostatky vypořádat.

Program
Každý den kempu začíná vydatnou snídaní, společnou rozcvičkou a následuje přesun k vleku. Během dne jezdíme, povětšinou na wakeboardu nebo na tom, na co budete mít zrovna chuť, a užíváme si dalších sportovních aktivit až do večerních hodin. Po návratu zpět začíná společenská část dne, kdy probíhá videokoučink, kde s vámi naši koučové proberou témata týkající se wakeboardingu a sportu obecně. Vše doplňují skupinové hry a grilování. Prostě čas strávený tak, abyste si hlavně užívali pohodu a léto.

Termín
26.8. - 30.8.2015 Wake park Hradec Králové – Wake camp, Událost na facebooku

Kontakt
Pokud vás trápí jakékoliv otázky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat, ostatně, jsme tu pro vás!
Email: kempy@fszoo.net
Web: www.freestylezoo.net
Tel: 608 072 647 (Honza Pavouk), 773 048 098 (Dan Mamut)

Každý kemp opravdu stojí za to, ŽÁDNÝ STRES, JEN PŘÁTELÉ A ADRENALIN. Jestli ještě váháte, tak věřte, že pokud jednou pojedete, budete s námi jezdit už pořád, tak jako mnoho dalších! Tak zabalte kufry, vyplňte přihlášku a uvidíme se u vody…

Další zajímavé články