FreestyleZOO Wake End 2015 Wake Merkur Brno

Již druhým rokem se na Merkuru uskutečnila akce s názvem Wake End, která proběhla od 18. do 20. září 2015 a dokonale tak zakončila sezónu wakeboardových kempů v režii party Freestyle Zoo. Tady je report a pár fotek.

Přesto, že WakeEnd není tradiční wake kemp a již zde neprobíhá kaučing, dorazilo sem i několik nováčků. Jeden nám dokonce předvedl, že naučit se všechna jména kemperů nazpaměť je asi tak stejně jednoduché, jako naučit se bez problému wakovat ve dvou dnech.

V tuto dobu již klidné prostředí Merkuru nám tak nabídlo pohodový víkend s jedním 5-​sloupovým vlekem, jedním two-​pointem, malými frontami a příjemným barem. Na vleku se zkušenější jedinci mohli vyřádit na funboxu, bedně, rainbow nebo na jednom ze skoků. 

Kempeři mohli otestovat nové modely wakeboardů Hyperlite nebo DUP. Někteří tvrdě dřeli na nových tricích a trénovali od rána do včera, jiní si užívali posledních slunečných dnů. K dispozici jim byl indoboard, dva paddleboardy, longboardy a KanJam, takže o zábavu bylo postaráno. V sobotu proběhla grilovačka, o kterou se tradičně postaral vrchní kuchař Tomáš, a tak jsme si užívali dokonalé krkovičky, oroseného piva a samozřejmě nemohl chybět ani Jäger, který zábavu zajistí vždy!

I přes velké obavy z počasí jsme se nakonec mohli těšit z krásných slunných dvou dnů, které jen potvrdily, že na kempech s FreestyleZoo prostě neprší! Voda sice byla chladnější a vítr tomu nepomáhal, ale sluneční paprsky byly stále ještě silné a pro ty, co se přeci jen potřebují více prohřát, byla k dispozici u vleku sauna.

Opět se sešli správní lidé na správném místě a opět jsme potvrdili, zvláště pak ve večerních hodinách, že se nejmenujeme zoo jen tak pro nic za nic. 

WakeEnd dokonale zakončil letní sezónu. Není ale nutné čekat až do léta, abychom si užili srandu a freestyle. Nyní je na čase přepnout na zimní režim a vyrazit s FreestyleZoo na zimní snowboard camp!

Díky za podporu této skvělé akce zejména SWIS-SHOP.cz, DUP Double Up Wakeboards, LAMAX Electronics Česká republikaONE15 Longboard Shop. Díky nim a dalším partnerům jsme si akci parádně užili!!!

Pokud bys s námi příště chtěl jet také, nezapomeň sledovat náš web: www.freestylezoo.net/kempy

Kompletní galerii z akce můžete vidět na facebooku FreestyleZoo.

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.