Junior Wake Contest 2017

Od Anety Hanesové - organizátorky Junior Wake Contestu 2017, nám dorazil krátký report včetně fotek a videa z dalšího ročníku tohohle závodu v Cable Wake Parku ve Stráži pod Ralskem. Předáváme slovo!

Cable Wake Park Stráž se letos již třetím rokem uspořádal dětský wakeboardový závod Junior Wake Contest. Letos opět dorazilo spoustu dětí předvést, co se za celou sezónu naučili. Těchto závodů se zúčastnili také kluci, kteří už mají zkušenosti také se závody IWWF a tak mezi dětmi nastavili vysokou laťku. Začínalo se kvalifikačními jízdami, ze kterých však postupovali všichni do finále. Ve finálových jízdách bylo vidět vše, co se od závodů čekalo... Zdravá soutěživost, motivace dětí a spoustu odhodlání. Závody dopadly velice vydařeně a děkujeme všem sponzorům, kteří se na závodech Junior Wake Contest 2017 podíleli. Jsou to: Město Stráž pod Ralskem, Snowboard Zezula, Mystic, Wakeguru.cz, MOU, Break a leg, ČEZ, FREESTYLEZOO, CWPS a Freeride.cz/water.

Celkové výsledky:

Kluci do 11 let:
1.místo - Adam Lejsek
2.místo - Adam Lojík
3.místo - Matěj Šnajdr

Kluci do 15 let:
1.místo - Jan Gaží
2.místo - Šimon Šnajdr
3.místo - Marcel Novák

Holky do 15 let:
1.místo - Jana Krčmová
2.místo - Markéta Lainerová
3.místo - Karolína Úradníková

Wakeskate:
1.místo - Jan Gaží
2.místo - Jana Krčmová
3.místo - Adam Lejsek

Další zajímavé články

Přijeď na otvíračku v Hradci a premiéru Riders Meetingu!

V Hradci to minulé léto všechno začalo, a proto letošní sezónu startujeme ve stylu s premiérou Riders Meetingu! Čeká tě nabušený víkend plný wakeboardingu, kamarádů i kultury v podobě hudby od DJ a večerního filmu. V areálu tě také čeká nový setup a v provozu budou všechny 3 vleky.