Premiéra filmu #BREAKEND by Break a leg

Od partičky Break a leg nám dorazil report a fotky z nedávné premiéry jejich filmu BREAKEND. Akce se odehrála v pražské Radlické kulturní sportovně a mejdan to byl takový, jaký se od Break a leg očekává! Pojďte se podívat jak večer proběhl. A co je to hlavní? Na konci tohohle článku najdete i celý film!

Na úvod stojí za to říct, o co vlastně jde... Důvodem sobotního mejdanu, byla premiéra debutového mini filmu od party Break a leg s názvem #BREAKEND, který ztvárnil Lukáš Marel ze Separation Films.

Promítání odstartovalo až před půlnocí a celé premiéře předcházel program, který byl tradičně nabitý. Ve 21:00 moderátor Hanny Firla odstartoval večer vystoupením DJ Forresa Pina společně s bubnama z Dream of Texas. Ti bavili publikum svými beaty až do desáté hodiny.

Tou dobou se ale dovnitř už tlačila nálož dalších po wakeboardingu a mejdanu hladových návštěvníků, kteří si navíc stihli vychutnat vystoupení taneční skupiny Union RunnersRawptile fam.

Všech 600 příchozích poté netrpělivě čekalo na vyhlášení bohaté tomboly. Při samotném vyhlášení pak ve finále došlo i na taneční battle mezi posledními výherci. Krátce po 23:00 se všechny oči ale už přesměrovaly na plátno, na kterém se začal promítat dlouho očekávaný #BREAKEND!

Tenhle desetiminutový film byl zatím prvním takovým počinem party Break a leg, která o natočení uvažovala již několikátou sezonu, ale až tento rok se vize stala skutečností. Za hlasitého potlesku a pískání tak proběhlo promítání, po kterém již naplno rozjel party oblíbený DJ N'ZymDJ Godzim až do ranních hodin.

Kromě drinků, které tekly proudem bylo publikum občerstveno i burgery z Bistra Co Dům Dal a podle reakcí všech nočních hladovců i gurmánů jste prý o hodně přišli, pokud jste burgery nevyzkoušeli...

Mimo samotného filmu byla k vidění i serie fotek z natáčení, která si získala srdce nejednoho účastníka. Všechny fotky, které nafotil dvorní fotograf Break a leg Michal Prouza jsou k vidění i na facebookové stránce Break a leg, stejně tak jako všechny fotky přímo z party, která se snad za rok bude opakovat. 

Pokud jste tuhle skvělou sobotu museli trávit jinde, než s touhle partou, radostně vám nyní představujeme #BREAKEND i online. Pokud jste na premiéře byli, vezměte si popcorn a znovu si tuhle pecku vychutnejte...

Break a leg parta vzkazuje:
"...a příští léto se vidíme na vodě, tak Zlomte vaz"Breakend Full Movie:

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.