První Break a leg videoedit „Breakend“

Kluci a holky z wake bandy Break a leg už delší dobu přemýšleli, že by pro vás natočili něco hezkého a světe div se - je to tady! Premiéra BAG editu pod názvem „Breakend“ se bude již brzy promítat pod střechou Radlické kulturní sportovny a to 15. října! Chceš vědět více? Čti dál... (Trailer najdeš na konci článku)

Video má představovat klasický víkend těchto magorů, který se odehrává jak jinak než u vody, na vodě, ve vodě, pod vodou a můžete si být jistí, že nebude chybět ani pořádná párty, na kterou jste u této bandy zvyklí.

Domluvit tolik lidí - riderů, fotografů, kameramanů, sponzorů, pomocníků, holek, kluků a tak dále na jeden natáčecí víkend, nebyla vůbec žádná sranda, ale nakonec se vše povedlo. Natáčení probíhalo ve dnech 19. – 21. srpna a to hned na třech spotech.

Vše začalo v pátek večer ve Stráži pod Ralskem, kde se sjeli všichni známí i neznámí, ladily se detaily a plánovaly poslední maličkosti. Když už se mohlo jít s čistou hlavou spát, protože natáčení jezdců bylo v plánu v sobotu od 5 hodin od rána, spát se samozřejmě nešlo...☺ A ani kameraman spát nešel.

Z páté hodiny ranní byla nakonec šestá, ale čistá hladinka a východ slunce stály rozhodně za to! Na vodě byli k vidění například Matěj Štěpánek, Líba Fišerů, VlK Vecan, Filip Balada, Petr Šuri, Jan Krejbich, Filip Sekula, Jiří Jindřich, Lukáš Zeman, Anet Hanesová, Mára Holubčák, Adélka Cigániková a další. 

Celá show byla podpořená doplňky a drinky od Red Bullu a starého dobrého kamaráda Jacka Danielse, kteří se postaraly o to, aby se nikdo nenudil. Za to jim patří velké díky!

Těch pár jedinců, co nepili, odřídili všechna auta směr Česká Lípa, kde se konalo druhé natáčení. Zde začaly velké přípravy efektů a ne-​efektů na noční natáčení. Přidali se i další rideři jako například Růžovák nebo Márty aka rychloprofiwejkař tohoto léta. Sice nám málem kameraman Lukáš Marel zahučel s celým jeho nádobíčkem pod vodu, ale nakonec vše dobře dopadlo a mohl se tak natočit i druhý spot a následný večírek. Díky bohu za to, jinak by se s námi nikdo ze Separation films už moc nekamarádil. 

Třetím místem, kam se přejíždělo v neděli odpoledne, byla Průrva u Novin pod Ralskem. Ti z vás, kteří toto místo znají, moc dobře vědí, že se jedná o unikátní přírodní spot, kde se dá jezdit pouze za winchem a to skrze úzký průjezd potokem vedoucím i pod skalou.

Víc už vám prozrazovat nebudeme, ať vás udržíme napjaté a máte se tím pádem na co těšit. My vám můžeme slíbit, že video bude nabité různými jezdci, různými triky a různými spoty. 

Touto cestou bychom vás rádi pozvali na premiéru prvního počinu Break a leg týmu a to 15. 10. 2016 do Radlické kulturní sportovny od 20:00 (Facebook event zde). Kromě promítání se můžete těšit na výstavu fotek z natáčení od Michala Prouzy, bohatou tombolu, pořádnou afterpárty s DJ N‘zymem a na pořádné setkání lidí z našeho světa wakeboardingu...

Velké díky patří především Wakeguru, Red Bull, Jack Daniels, Wakeareály Česká Lípa, Freeride.cz, CWPS vleku ve Stráži, Snowboardelu, Shark SUPs, DronPro CZ, Sport Group CZ, dále všem pomocníkům a riderům.
Bez vás by to nešlo a patří vám velký dík!

Trailer:

Další zajímavé články