Freeride.cz Just Ride! Summer 2015 - Těrlicko

Po reportu a hromadě fotek přinášíme i oficiální videoedit z druhé zastávky série wakeboardových happeningů Freeride.cz Just Ride!, která pokračovala ve Ski & Wake Parku Těrlicko. Enjoy!

Pokud jste si ještě nepřečetli o tom, jak vypadala druhá zastávka série Freeride.cz Just Ride! Summer 2015, kterou hostil Ski & Wake Park Těrlicko, pak to můžete určitě napravit TADY. Pokud jste si nestihli prohlédnout všechny fotky od Michala Prouzy aka Prouziče, tak to napravte TADY. Pokud ale čekáte jen a jen na video, tak teď je právě ten pravý čas. Kamera & edit by Vasyliy Rusyn, děkujeme!

P.S.: Vidíme se na příští zastávce Just Ridu v sobotu 25. července na Wake Merkur v Pasohlávkách u Nových Mlýnů - info TADY!

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.