Full movie: Nos Vimo en Phillies

Acid Winch Crew přichází ve spolupráci s Double Up Wakeboards, 247Wake, Reef, Wake Wax a CWC s wake filmem, natočeným na Filipínách a to hlavně v místním vyhlášeném Camsur Watersports Complexu.

NVP - Nos Vimo en Phillies znamená Vidíme se na Filipínách a je to jedna z nejoblíbenějších frází na argentinské wake scéně. 

Ve filmu tak uvidíte hlavně argentinské ridery. Jmenovitě: Guido Scarano, Iñaki de Echevarria, Tomas Karagozian, Simon Giovanelli, Yael GarciaLucas Gonzalez, které doplňují další mezinárodní riders Carlo de la Torre, Clement Depremonville, Raph Trinidad, Sean Marquez, Jaques Labuschagne, Jeanu Plooy, Chris Hopf, James Boogia a Ck Coaster.

Užijte si kreativitu, techniku a styl, které tenhle film rozhodně přináší. A nezapomeňte na závěrečný bonus!

Další zajímavé články

Závěrečný film o Riders Meetingu je skoro tady!

Je to už nějaké doba, co jsem se naposledy bavili o Riders Meetingu, ale v zákulisí se poctivě stříhal film, který už brzy začne rozjíždět své premiéry! V tomto článku film lehce odtajníme a zároveň si akci částečně připomeneme. Samozřejmě nebudou chybět ani postřehy samotných účastníků, tak si to nenech ujít.

Wakelake v Bratislavě otevírá sezónu už tento víkend!

Wakelake roztáčí vlek už první víkend v březnu! Zeptali jsem se, jak bude otvíračka vypadat, jaký bude provoz dál a taky jaké jsou novinky a plány na léto. Tak čti dál, ať jsi o obraze!