The Renovation 2016 – Full Film

Je to tady! Letošní ročník The Renovation je minulostí. Nicméně je to hodně nabitá minulost... O tom vás přesvědčí závěrečný Full Film, který shrnuje to nejlepší, co během tohohle projektu v tureckém Hip-Notics wakeparku vzniklo.

3týmy, 9 riderů, 10 dní stavění překážek, wakeboardingu, natáčení a focení. Tak by se dal jednoduše shrnout projekt The Renovation, při kterém se v tureckém Hip-​Notics wakeparku potkali tříčlenné teamy firem Jobe, SlingshotHumanoid.

Jejich cíl byl jasný - přestavět místní set-​up co nejkreativněji a natočit /​ nafotit na něm co nejlepší triky. Diváci pak mohli online hlasovat v několika kategoriích. Do každé kategorie daný team přispěl svým editem /​ fotkou. Kompletní článek se všemi edity a fotkami z The Renovation 2016 jsme vám přinesli před necelým týdnem. Nyní je letošní ročník za námi a vy si teď můžete vychutnat 10minutový film, který tenhle projekt shrnuje.

Celkovým vítězem The Renovation 2016 se stal těsně (pouze o 100 hlasů) Jobe team ve složení Sam de Haan, Julian CohenDominik Gührs. Gratulujeme!

Steffen Vollert jako jeden z organizátorů prohlásil:
"Hlavní důvod, proč tenhle projekt organizujeme už potřetí je, že chceme do wakeboardingu jako sportu něco vracet. Chceme tlačit novou a mladou generaci riderů dopředu a současně chceme posunout tuhle novou generaci wakeboardových contestů na další úroveň. Jsem nadšený, že se právě na tomhle můžu podílet."

Další zajímavé články