Wakeporning 2015 - Full Movie

A je to tady přátelé. Naši dlouholetí kamarádi z LIP Production v čele s rejžou Radkem Karkysem konečně pustili do světa internetů kompletní film Wakeporning 2015, který se dá bez nadsázky a s dávkou zasloužené epičnosti označit jako jeden z milníků v historii české wakeboardové scény. Tady je, právě teď, pro vás!

Po několika veleúspěšných snowboardových snímcích natočila loni parta LIP Production jednoznačně nejkvalitnější plnohodnotný český wakeboardový film - Wakeporning 2015. Po sérii premiér, které proběhly během května a června po českých městech a wakeparcích, je kompletní film konečně online a může si ho tak pustit zcela zdarma každý z vás. 

My jen doporučíme, abyste neváhali a tu třičtvrtě hodinku tomu dali, protože jde o zážitek nadmíru kvalitní, a to jak z hlediska jezdeckého, tak filmařského. Režisér Radek Karkys z LIPu a celá Wakeporning crew se ukazují v tom nejlepším světle a zapisují se hodně výrazným písmem do historie českého wakeboardingu. V hlavních rolích uvidíte českou wake špičku - Marka "Murphyho" Zacha, Jakub "Záleje" Zálejského, Jaroslav "Peldu" Pelíška, Zdeňka Šefčíka, Česťu Procházku, Petr Balgara, Bogdana "Žbiru" Kornase, Tomáše "Jádra" Jadrného a další. Teď už ale konec řečím, klikej na PLAY a volume co nejvýš to jde! Enjoy!

Director: Radek Karko
Film Makers: Michal Straka, Vasyl Rusyn, Radek Karko, Petr Simon, Martin Hausner
Edit & Sound Design: Radek Karko
Riders: Marek Zach, Jakub Zálejský, Jaroslav Pelíšek, Zdeněk Šefčík, Čestmír Procházka, Petr Balgar, Bogdan Kornas, Tomáš Jadrný, Václav Hanuš, Dominika Vojtíková, Páya Turková

P.S.: Pokud se vám film líbí a chcete autory podpořit, mrkněte na Wakeporning merch a kupte si třeba pěkný triko: www.rumpelstore.com

Další zajímavé články