John Johnův Vesmír

Včera o půlnoci měl premiéru nový edit od John Johna Florence s názvem "Space". Hurley kolem toho vytvořil skvělé marketingové haló s oznámením, že po facebookovém livestream debutu video zmizí. Od 23:57 jsem mžoural u stránky jak malej Jarda. John John kvůli zranění na Bali už pěknejch pár měsíců nesurfuje a ještě pár měsíců ani nebude, takže si s Erikem řekli, že nebudou sedět na zlatém vejci a pošlou starší záběry z West Oz a North Shoru do světa. Zároveň tím určitě potěšili sponzory a zejména Hurley, když je teď takovou dobu na nemocenské.

Rekapitulace:
Stálo to za to? Ptal se jeden z našich fanoušků na facebooku, který očividně nestihl premiéru.
John John hned potom samozřejmě edit vyslal na Vimeo a tak si ten slavný 6-​minutový "krátký film" může shlédnout každý.
Ale i tak, stálo to za to! Upřímně ty John Johnovi carve hacky mi chyběli stejně, jako mi v tuhle chvíli chybí oceán. Nejsem si jistej, jestli tam jeden backflip a barrel záběr není dvakrát, ale i tak je to nálož audiovizuálního surf porna! Není divu, že Vimeo staff hned video ocenil. A ta hudba? To je ocenění samo pro sebe! Song Rejoice samozřejmě najdete i v našem Surf playlistu na Spotify.

Další zajímavé články