Otvíračka Wakeparku Karvánky u Soběslavi už tento víkend

Nově vznikající Wakepark Karvánky na jihu Čech naplánoval na tenhle víkend letošní slavnostní otvíračku. Park se nachází u autokempu Karvánky mezi městy SoběslavVeselí nad Lužnicí. K dispozici tu je vlek System 2.0 od českého výrobce Wakemaster.

V areálu jsou momentálně připravené dva kickery a jeden dvanáctimetrový rail. Na místě je také půjčovna vybavení a na www.alfakite.cz si můžete vše zarezervovat online. Přímo v areálu je možnost přespat (chatky, stany, karavany), je tu kvalitní občerstvení, hřiště na beach volejbal, univerzální hřiště na síťové sporty a spousta dalšího.

Už tuhle sobotu vypukne slavnostní opening, během kterého bude na programu spousta zajímavého. Mimo samotného ježdění jak na wake vleku, tak na paddleboardech, místní organizátoři plánují i open-​air koncerty pražských punk-​rockových kapel L159Deliwery a také vystoupení DJ's Kejleba, Sickyho, KrokodýlaMejly.

Během dne si budete moci zdarma zapůjčit na vyzkoušení výbavu značek HyperliteRonix od Snowboard Zezula a proběhne i exhibice profi jezdců, focenínatáčení samozřejmostí. Takže doražte!

Další zajímavé články