Pozvánka na jubilejní 10. ročník Surfchamp.cz

Jubilejní 10. ročník Mistrovství České republiky a Slovenska v surfingu, QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP, se letos koná 16. - 25. 6. 2017 ve francouzském Seignosse, které je již tradičním místem šampionátu a jednou z nejlepších surfových lokalit v Evropě. 

QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP nabídne mistrovská klání i bohatý doprovodný program, na své si přijdou také všichni, kteří se surfem teprve začínají. Ubytování je zajištěno v rekreačním areálu s bazénem nedaleko surfového spotu a na místo vás odveze klimatizovaný autobus z Prahy. Registrace je spuštěna na stránkách www.surfchamp.cz.

Formát závodů je osvědčený a totožný s tím, který používá World Surf League. Všichni zaregistrovaní účastníci se v prvním kole rozlosují do tří až čtyřčlenných skupin a mají 30min jam session, kde mohou předvést své dovednosti. V hodnocení se počítá součet dvou nejlépe odjetých vln. První dva postupují dál do dalšího kola. Pavouk pak pokračuje až do finále. Přesný formát závodu a rozlosování zveřejníme na riders meetingu v neděli 18. června 2017.Vítěz mužské a ženské kategorie si kromě titulu odnese i hlavní cenu Quiksilver nebo Roxy surfboard.

O podívanou se postará nejen hlavní závod, ale také doprovodné soutěže. Již po třetí je otevřena kategorie děti do 14 let. A chybět nebude ani Tag Team contest (štafeta týmů), Paddle Battle (hromadný závod v pádlování) a speciální cena za nejlepší odjetou vlnu závodu.

SURFOVÁ ŠKOLA KEVINA OLSENA

Vybrat si můžete z několika balíčků, které zahrnují také surfovou školu Kevina Olsena. Kevin je bývalý profesionální surfař, který pochází z Jihoafrické republiky. Po skončení své profesionální kariéry trénoval anglický a jihoafrický surfový team. Jeho jméno zaručuje nejvyšší profesionalitu a osobní přístup. Škola je určena jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé, kteří se chtějí dále zdokonalovat.

DOPROVODNÝ PROGRAM

Večerní program zahrnuje legendární Jägermeister parties u bazénu a po dnech plných surfování se můžete odreagovat při sledování surfařských filmů v přírodním kině, nebo si společně s přáteli ugrilovat něco dobrého k jídlu. Připraven je i oblíbený výlet do nedalekého San Sebastianu ve Španělsku na nejlepší tapas.
Každý účastník dostane Quiksilver nebo Roxy tričko z limitované edice.

Bližší informace, program a registrace na: www.surfchamp.cz.

Další zajímavé články