Surfuj jako pán, i když jseš mlaďák! Přihlaš se na Surf Academy!

Už ani jeden další českej surfovej talent nemusí přijít nazmar. Surf-trip.cz totiž zakládá novouSurf Academy, což je pojem zcela běžný pro oceánské země, ale naprostá novinka ve slovníku český surfový scény. Surfová teorie a technika už dávno není pro spousty z nás španělskou vesnicí, ale přesto se ve většině případů zasekneme na mrtvým bodě (klidně i na 5 let), ze kterého není lehké se oživit. Avšak mnohdy stačí malá rada ohledně pozice zadní nohy, pohledu ve vlně a ruku na srdce, i výběru desky a začnou se dít divy. Důležitá je i rychlost feedbacku (to není krmení pozpátku, ale odezva), která umožní chyby opravit ideálně dřív, než si je stihnete osvojit. A to je bez komplexní spolupráce se zkušeným instruktorem těžké.

Takže abych to shrnul, pokud si myslíte, že jezdíte správně….připravte si kapesníky…nejezdíte (klidně se se mnou můžete hádat, ale až přijedete zpátky z akademie, dáte mi za pravdu, a třeba mi i koupíte čokoládu). V Surf Tripu chtějí dokázat, že za deset let nasbírali dostatek zkušenosti, které hodlají napumpovat do všech účastníků, kteří to se surfováním myslí vážně. Celou režii bude mít na starost diktátora ze země baget, vína a perfektních beachbreaků - Garyho Zebrowský za podpory českých lektorů ISA Otmara Olivy, Lenky Sedlářové a Petra Skály. A podobně jako volební program TOP 09, i Surf-​Trip se zaměřil na mladou generaci, která má vždy větší potenciál na progress. Ale pokud už patříte do starýho železa, nezoufejte, Surf-​Trip má v záloze i kempy pro občany starší 26 let ve Španělsku.

A ze Surf-​tripu máme vzkázat, že cena je vyšší proto, aby mohli zaplatit kvalitní lidi a instruktory.
Ale podle nás je cena v pořádku, protože na správné surfové skills se cenovka nalepit nedá.

Doby kdy panovalo dogma "Čech nemůže bejt dobrej surfař" jsou pryč. Takže mrkněte na stránky Surf Academy a dozvíte se víc.

Další zajímavé články