I think, something is coming - SurfTrip 11th Bday Party!

Ano, něco se blíží. A není to jen letní surfová sezóna ve Francii nebo Španělsku, ale také SURF-​TRIP mejdan ve velkém stylu! Proč? Protože je k tomu důvod! Máme za sebou jedenáct let, během kterých jsme naučili stovky lidí surfovat a díky kterým jsme posledních jedenáct let mohli dělat to, co nás opravdu baví a dělá nám radost. Nebudeme si nic nalhávat, někdy to šlo lépe, někdy hůře, ale to k tomu tak nějak patří. Ideální vlny taky nejsou každý den☺. 

Párty „I think, something is coming - SurfTrip 11th Bday Party!“ se symbolicky koná dne 11. května v nejstarším pražském klubu Rock Café na Národní třídě. Těšit se můžete na tradiční welcome shot - ledově namražený Jagermeister – který je už deset let oficiálním drinkem českých surfařů a na mejdanu jej dostane prvních 150 příchozích. Pro stejný počet lidí je také připraven dárek v podobě limitované edice surfových plážových tašek „I think, something is coming“ s dalším překvapením. Aby se dárek neztratil, můžete si jej vyzvednout až na odchodu domů, naše plážové hostesky vám jej rády pohlídají.

Za gramofony se bude až do čtyř do rána střídat celá řada DJ, hlavní hvězdou je legendární DJ AKVAMEN, který několikrát hrál na mejdanech přímo ve Francii. Doplní jej DJ FOREST PINE z Jagermeister DJ týmu a za surfový line up vás vyveze DJ DEAD SAILOR. Do hudebně nadupaného večera zarapuje KATO se svým Djem z PRAGO UNION. Nenechte si ujít ani další překvapení v podobě SPECIAL GUETS!

Fashion show pro tento večer připraví fashion bloggerka #Veruchick, která píše a fotí lifestylový a módní blog theczechchicks.com. Modelové a modelky z řad Surf-​Trip surfařů a surfařek vám tak představí módní trendy letošního léta. O styling a účes našich modelů se postarají kadeřníci z moderního kadeřnického studia PURE HAIR. Zájemcům pak na hlavě během večera ti samí profesionálové vytvoří účes v podobě jejich životní surfové vlny :)
Oslava jedenácti let je opravdu důležitá, takže oprášíme i archivní surf-​trip videa a fotky, které se dají považovat za historii českého a slovenského surfování. Ten, kdo si bude chtít obnovit vzpomínky na začátky svého surfování, si může odnést knížku nabytou fotografiemi z posledních deseti let, SURFBOOK.

Nenechte si ujít mejdan, který dělá SURF-​TRIP díky vám a pro vás a na kterém nebude chybět narozeninový dort, který pro SURF-​TRIP z čerstvého tropického ovoce přivezeného přímo z našeho surfhousu na Srí Lance připraví CUKRÁŘ SKÁLA! Děkujeme za to, že máme stále na co vzpomínat a těšíme se na vás v Rock Café 11. května od 21:30 hodin!

Další zajímavé články