Vyhlášení finále Ride Public Gallery 2013/2014

Amatérská soutěž Ride Public Gallery, se kterou se na našich stránkách setkáváte již mnoho let, má již uzavřené finálové výsledky letošní sezóny. Dnes vám tak sdělíme dva šťastné výherce, kteří získají hlavní ceny jak v kategorii FOTO, tak VIDEO. Kompletní vybavení "od hlavy až k patě" je opět od nášeho hlavního partnera Ride Snowboards.

Od listopadu roku 2013 do března 2014 jsme vám každý měsíc přinášeli vyhlášení jednotlivých kol letošní Ride Public Gallery. V každém kole získali parádní ceny od Ride Snowboards vždy tři výherci v obou kategoriích. Z každého kola tedy automaticky postupovali tito výherci do celkového finálového kola, ve kterém se rozhodlo o hlavních výhercích letošního ročníku. 

Do finále se tím pádem dostalo dohromady 15 fotografií15 videí. Letošní finále jste mohli ovlivnit opět i vy. Celý měsíc jste měli možnost podpořit své favority a přidávat jim své hlasy v podobě facebookových lajků a díky nim jste mohli posunout ty nejlepší blíže k hlavní výhře. Tyto hlasy tvořily třetinu celkového výsledku. Další část tvořily hlasy naší odborné poroty a poslední třetinou přispěla naše FRedakce. Výsledky jsou tedy uzavřeny a my si nyní představíme dva štastné vítěze Ride Public Gallery 2013/​2014.

V kategorii FOTO získal nejlepší hodnocení vítěz z předloňského ročníku David "DK" Karvay s fotkou, se kterou vyhrál i únorové kolo. David se po jednom roku "půstu" může opět těšit na parádní ceny, které najdete na konci tohoto článku.

Kategorii VIDEO ovládlo opět video od Filipa HrkeľaŽebrák Holding, který tak zopakoval jak výhru z únorového kola, tak i loňské celkové prvenství. I Filip získává nálož cen od Ride Snowboards.

Letošní ročník Ride Public Gallery máme úspěšně za sebou. Oběma výhercům gratulujeme a přejeme jim mnoho úspěchů, jak s prací s fotoaparátem, tak kamerou. Vy se nyní můžete těšit na rozhovory s oběma vítězi, o které vás, stejně jako minulý rok, rozhodně neochudíme. Dozvíte se o klucích alespoň nějaké ty perličky z natáčení (focení) a z jejich života.

Na závěr bychom rádi poděkovali především našemu hlavnímu partnerovi Ride Snowboards za podporu a nádherné ceny. Dále pak všem porotcům, kteří letošní ročník opět podpořili svými názory a snad vám pomohli ve vaší další tvorbě. Poděkování patří i vám, kdo jste hlasovali ve finálovém kole a tím podpořili nejen tvorbu našich soutěžících, ale i celou Ride Public Gallery. Skoro 2500 lajků je parádní výsledek. No a v neposlední řadě samozřejmě velký dík všem soutěžícím, kteří nelenili a poslali svoje fotky či videa do naší soutěže. Děkujeme! Komplety "od hlavy až k patě" si můžete nyní prohlédnout. Výherci je již brzy dostanou do svých domovů.

Ceny za celkové vítězství:

VIDEO
- Ride snowboard Arcade UL 154 v ceně 17.000,-
- Ride vázání LS black vel. L v ceně 4900,-
- Ride boty Jackson white vel. 11,5US v ceně 6.900,-
- Ride bunda Georgetown 15/​10 dark violet vel. L v ceně 5.690,-
- Ride kalhoty Westlake 15/​10 dark violet twill vel. L v ceně 4.990,-
- Ride mikina Heathered black vel. L v ceně 2.200,-
- Ride triko Logo charcoal vel. M v ceně 700,-
- Ride kšiltovka Logo R 210 orange vel. s/​m v ceně 700,-
- Ride kulich Oh Snap charcoal v ceně 525,-

FOTO
- Ride snowboard Arcade UL 154 v ceně 17.000,-
- Ride vázání LS black vel. L v ceně 4900,-
- Ride boty Jackson white vel. 12US v ceně 6.900,-
- Ride bunda Georgetown 15/​10 dark violet vel. XL v ceně 5.690,-
- Ride kalhoty Westlake 15/​10 dark violet twill vel. XL v ceně 4.990,-
- Ride mikina Heathered black vel. XL v ceně 2.200,-
- Ride triko Logo charcoal vel. XL v ceně 700,-
- Ride kšiltovka Logo R 210 orange vel. s/​m v ceně 700,-
- Ride kulich Oh Snap charcoal v ceně 525,-

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!