Pumped: BMX - hra pro chytrý telefon

Dnes tu máme něco z trochu jiného soudku…Zima v plném proudu, spousta z vás určitě vlastní chytrý telefon či tablet a tak vám tu krátce představím jednu bikovou hru pro dlouhé zimní večery. Dle mě nejlepší hra tohoto druhu co můžete mít.

Hra je k dispozici jak na Android tak pro iOs zařízení. Pro Android máte na výběr mezi verzí zdarma, a ad-​free verzí za 19.50kč. Pro iOs jsem našel placenou verzi za 1.99$ a to jak pro iPhone tak pro iPad.
Co se týče hry, na začátek máte krátký tutorial, který vás naučí ovládání jezdce a triků. Poté na vás čeká pět různých lokací, v kterých musíte postupně splnit více než 100 úkolů na 44 tratích.

Ovládání je neskutečně vymakané, je vidět že hru tvořil někdo, kdo na kole někdy stál. Pokud netrefíte dopad hezky na čisto, počítejte, že následující skok nedoletíte. Triků máte na výběr 8 + frontflip a backflip, které můžete libovolně kombinovat a tak vytvořit více než 1000 komb. Je tak pouze na vás zda budete tratě projíždět v neskutečných kombinacích, nebo čistě, stylově s motáním barspinů, tailwhipů či třišestek. A i pokud se vám podaří projít a splnit všechny levely a úkoly, rozhodně vás hra neomrzí, stále na vás budou čekat výzvy v podobě odjetí různých kombinací, či překonání maximálního skóre na každé z tratí.

Zde už jen krátce hlavní body, které vyzdvihuje sám vývojář:
• Zcela nová hratelnost - naprosto unikátní!
• Neuvěřitelné ovládání - téměř jako byste řídili opravdové BMX!
• Přes 100 úkolů
• Reálné triky, 1000 různých kombinací
• Vynikající simulace fyziky - skutečně jako živé ježdění na trailech!
• Ohromující HD grafika

A na závěr už bych vám jen popřál spoustu zábavy s touto hrou, a printrscreeny odjetých triků či nahraných skóre můžete přidávat do zdejší galerie.

Další zajímavé články