Dare Yourself na Quiksilver Snowjamu

Sdílej svou fotku ze Snowjamu a vyhraj Roxy bundu! Je to tak easy!

Již od ledna probíhá celosvětová soutěž Roxy Dare Yourself, prostřednictvím které si mohou dívky z celého světa splnit svůj sen. V průběhu celé soutěže také sdílejí své fotografie na sociálních sítích pod hashtagem #ROXYDARES na různá témata. Každý týden je vyhlášené jiné téma, na které dívky z celého světa pořizují fotografie ze svého života a inspirují tak ostatní!

Rozhodli jsme se spojit tuto soutěž spolu se závodem Quiksilver Snowjam, který se v rámci světové série FIS Snowboard World Cup uskuteční 15.03.201317.03.2013 ve Špindlerově Mlýně a dát tak příležitost všem holkám, které dorazí vyhrát bundu Roxy ze zimní kolekce! 

V týdnu, ve kterém se koná Quiksilver Snowjam je vyhlášeným tématem „BE LUCKY“. Vyfoť na toto téma fotku na Snowjamu a sdílej ji na Instagramu pod hashtagem #ROXYDARES a #QuiksilverSnowjam. Sdílené fotografie vytiskneme a budou k vidění v Roxy stanu přímo na závodech, kde bude po celou dobu probíhat hlasování veřejnosti. Po skončení závodu pak vybere profesionální snowboardistka z Roxy týmu Kjersti Buaas fotku, která jí nejvíce oslovila. Na konci Snowjamu tak budou známy dvě vítězky! Až do pondělí 18.03.2013, můžete také dávat like nejlepší fotce přímo na Instagramu. Autorka fotografie s největším počtem liků se stává třetí vítězkou, kterou vyhlásíme v pondělí 18.03.2013 po poledni na Facebooku Roxy!
Více informací o Quiksilver Snowjamu na www.snowjam.cz


Pokud se chceš zúčastnit celosvětové soutěže DARE YOURSELF sleduj informace níže:

ROXY UVÁDÍ, DARE YOURSELF – celosvětovou soutěž inspirující dívky, aby uskutečnily své velké sny.
Napiš nám „JAK SI UŽÍVÁŠ ŽIVOT“ a splň si svůj sen!

Stačí vložit krátký text o 150 slovech na téma „JAK SI UŽÍVÁŠ ŽIVOT“ a připojit 3 fotky nebo jednominutové video o sobě na http://www.facebook.com/roxy/app_245926372205223 nejpozději do 29.03.2013.
Pět dívek z celého světa vyhraje dobrodružnou cestu s Roxy pro týmem a ceny v hodnotě 5000 USD!
V průběhu celé soutěže můžete sdílet své fotografie na sociálních sítích pod hashtagem #ROXYDARES. Každý týden je vyhlášené jiné téma, na které dívky z celého světa pořizují fotografie ze svého života a inspirují tak ostatní!

• Registrace: 24. ledna - 28.března
• Veřejné hlasování: 29.března - 12. dubna
• Vyhlášení nejlepších 50 finalistů: 2. května
• Videa finalistů GO LIVE: 31. května
• Veřejné hlasování o finální video: 31. května -10. června
• Vyhlášení vítězů: 25. června

Další zajímavé články