Klára Kašparová opět mistryní republiky ve skateboardingu

Report z holčičího MČR ve skateboardingu, který pro vás připravilo duo Klára Houbová a Míša Martincová.

Tuto neděli se na pražském ostrově Štvanici odjelo Mistrovství České republiky ve skateboardingu. Počasí vyšlo líp než nejlíp a tribuny se během neděle zaplnily, až do posledního místa. Holčičí contest padnul na neděli a to kolem páté hodiny. Celkem do závodu nastoupily čtyři holky. I tak byla atmosféra mezi holkama pecková. O fotky se nám postarala Míša Martincová a v nejbližší době vyjde i edit od Kláry Houbové. 

Jelikož bylo málo holek, nejely se klasické jízdy, ale pouze pětiminutový jam.
Když to vezmeme od posledního místa, Míša Šmatová dala flip přes roh, fakie bigspin přes roh, kino přes stříšku, shoveit přes stříšku a ollie přes roh. 

Třetí místo si vyjela Christine Michelle Lipton, která vrátila bs boro, bigspin, kino z bangu a graby z rádiusu. Stříbro brala Petra Hrašová za ollie z gapu, kino ze střechy, bs boro, fs boro, boro na velký pyramidě, nolie bigspin přes roh, nolie 270 přes roh, frontside olie přes roh. Na prvním místě se umístila Klára Kašparová. Ta vrátila kino do schodů, transfer do dangeru, feeble do bora, 50-​50 na centrálu, bs bor na mysticu a ollie přes hydrant. 

Výsledky:
1. Klára Kašparová
2. Petra Hrašová (Dickies, Peace)
3. Christine Liptáková
4. Michaela Šmatová

Další zajímavé články