La Fiesta Session

V sobotu 12.3.2011 se konala na Číhalce v Orlických horách netradiční a o to zajímavější La Fiesta Session, která byla věnována predevším holčičímu ježdění. Článek netradičně napsal kluk, Laco Kobulský. O to zábavněji se do něj snad začtete. Dík za organizaci celé akce patří Martině "Gerdě" Chaloupkové.

Před třema týdny proběhla na Číhalce v Olešnici v Orlických horách akce La Fiesta, která byla určena jen pro naše nežnější pohlaví. O tom, že ne vždy k dosáhnutí štýla na svahu je potřebná mužská síla, se můžete přesvědčit v našem reportu.

V sobotu holkám na svahu dopřálo sluníčko azúrově modrou oblohu, a tak jim nic nebránilo k úžasným výkonům. Po prohlídce, zda se v kalhotech neobjeví něco, co by nemělo, (Mně teda dovolily aspoň napsat report.) se na startu objevilo 13 závodnic a po dopoledním foto a videoshootingu se rozběhl jam na třech překážkach a to na rainbow boxu, speedrovné bedně. Osobně bych rád naše princezny viděl i na skoku, ale nezůstal na něj čas, ani energie.

Duhová bedna je všeobecně oblíbená překážka u nežného pohlaví, a tak to taky vypadalo. Snad každá si na ní zajela oblíbené fifty fiftynose slide, ale padalo taky nějaké to froňko, například od mojí slovenské sestry Zuzky Turanyiovej. Lenka Sedlářová dala stylový back tail to fakie a asi najvíc tomu dala Eliška Šírovácab 270 do fróňa.

Na rovné bedně nám organizátorka akce Martina „Gerda“ Chaloupková exibične předvedla její oblíbený one foot bordslide, jinak padaly triky jako například fs boardslide od Anety Fendekový, noseslide tailbonk v prevedení Martiny Badáňovej a nejluxusnější noseslide pretzl 270 s podpisem Lenky Sedlářový.

Jako poslední se jezdila speed bedna a i na ní se dalo najít pár podařených kousků. Kamila Vlčková dala do punk stylu back tail, stejně tak Lenka Sedlářová. Eliška ŠírováLucka Badalíkova vracely lipslideLucka k němu přihodila FS revert. Škoda akorát, že organizátorka Gerda nevrátila luxusní FS hardway 270 back tail.
Po vydařené sobotě se všechny holky teší na budoucí ročník, snad příští rok dorazí víc diktátorek.

Večer po ježdění se všechny občerstvily, společně zkoukly dívčí snowboardové video Lets Make Better Mistakes Tomorow od americké punk dívčí produkce Peep Show a přesunuly se na after party, kde DJ LACI zahrál všechny největší hity století! 

Výsledky:
1. Lenka Sedlářová
2. Eliška Šírová
3. Lucka Badalíková
4. Kamila Vlčková
5. Zuzka Turanyiová
6. Aneta Fendeková

Poděkování patří samozřejmně sponzorům: Freshlabels.cz, PRIMEROS, Odivi.

Další zajímavé články