Praha ožije sportovně-hudebním festivalem Sport4students

Ve středu 20. května se v areálu na Jižním Městě uskuteční 2. ročník open-air festivalu Sport4students, který láká své návštěvníky především na spojení sportovních zážitků s poslechem živé hudby.

Účastníci se mohou zúčastnit klasických sportů, ale i moderních a často neznámých disciplín – freestyle, bubble football, streetball, floorball, climbing, parkour a freerun, streetball nebo třeba aquazorbing. Zájemci – jak jednotlivci, tak týmy, se mohou přihlašovat do turnajů zde. Pro výherce každého z turnajů čekají zajímavé ceny. Mimo to si návštěvníci mohou vyzkoušet spoustu atraktivních zážitků přímo na místě i bez registrace.

Kromě různých soutěží, se můžete těšit i na exhibici v podání Garand Brand skate teamu. Na pozvánku od kluků skejťáků, se můžete podívat v následujícím videu. 

Mimo sportovních zážitků vás čeká i hudební program. Během dne se divákům představí pražská skupina Holden Caulfield, polští People of the Haze, popový objev Slza nebo elektro-​swingová formace Mydy Rabycad. Hudební část bude vrcholit ve večerních hodinách a zakončí ji headliner Paulie Garand a Kenny Rough.

Open-​air festival Sport4students se rozběhne ve středu ve 14 hodin prvními sportovními soutěžemi. Krátce poté začne na venkovním pódiu již zmiňovaný hudební program. „Rádi bychom v mnoha ohledech navázali na první ročník, kdy náš festival navštívilo velké množství studentů z celé Prahy. Festival ale není pouze pro mladé. Zažít něco nového mohou lidi všech generací“ říká jeden z organizátorů Martin Jakubec.

Areál Kolejí Jižní Město se nachází několik minut jízdy autobusem od stanice metra Chodov. Důležitá informace je, že vstup na tuhle super akci je zcela zdarma! Tak neváhejte, dejte dohromady tým, přihlašte se a bojujte o mistra Jižáku a nebo se prostě přijďte jen podívat na některou z exhibic či živý hudební program! Po ukončení akce se dění přesouvá na oficiální afterpárty do klubu El Mágico.
Více info k události zde.

Další zajímavé články