The Renovation 2015

Představte si, že máte celý wakepark jenom pro sebe a mohli byste si v něm dělat cokoli, co by vás napadlo. To je přesně koncept projektu The Renovation, který přichází již podruhé a tentokrát je v hledáčku wakepark The Bricks v Duisburgu, v Německu.

Hlavou tohoto projektu je Steffen Vollert, který pozval pár nejlepších jezdců světa, aby zrenovovali wakepark dle jejich výběru, kterým se stal The Bricks. 6 riderů bylo rozděleno do dvou týmů. Tým Slingshot byl složen z Steffena Vollerta, Dylana Millera a Tobiho Rittiga. V druhém týmu Humanoid byli Chris O’Shea, Mitch Langfield a Nick Dorsey.

Oba týmy shredili v parku celý týden a závodili ve 4 kategoriích: nejlepší setup, nejlepší GoPro line, nejlepší foto a nejlepší jízda. Kdokoli mohl do 21. května hlasovat na jejich webových stránkách. Po sečtení hlasů ze všech 4 kategorií zvítězil tým Humanoid se 4061 hlasy a porazil tak tým Slingshot s 3892 hlasy. 

Nejlepší setup
Na začátku dostaly oba týmy stejný počet základního vybavení. Kluci si udělali podrobné plány a šli nakupovat potřebné materiály. Kdo ale nakonec postavil nejvíc kreativní překážky?

Tým Slingshot, 1125 hlasů

Tým Humanoid, 1457 hlasů

Nejlepší GoPro Line
Tak tohle byl nářez. Kluci měli 6 rozjížděk na 40ti sekundové kolo a souboj byl velmi těsný. Za tým Slingshot jel Steffen Vollert a tým Humanoid reprezentoval Nick Dorsey. Který tým by podle vás vyhrál nejlepší GoPro line?

Tým Slingshot, 1166 hlasů

Tým Humanoid, 930 hlasů

Nejlepší foto
Celý týden se fotilo. V této kategorii zvítětil tým Slingshot s 962 hlasy. Na fotografii je Tobi Rittig, kde skáče z double up-​railu na kicker při západu slunce. Fotka týmu Humanoid získala 851 bodů, na které je Nick Dorsey a dává si backside lipside 270 na trubce.

Nejlepší jízda
V tomhle kontestu šlo o nejlepší jízdu. Rideři mohli shredit nejen svoje překážky, ale i soupeřovy. Nakonec vyhráli borci z týmu Humanoid s 823 hlasy. Komu by patřil váš hlas?

Tým Slingshot, 639 hlasů

Tým Humanoid, 823 hlasů

Na celé video z The Renovation se můžete podívat zde. Nám se tenhle projekt velmi líbil a už se těšíme na další!

Další zajímavé články