Vyhraj permici do Wakemaster Wakearálů!

Dneska tu pro vás máme super soutěž, která bude zajímavá především pro ty z vás, kdo holdují wakeboardingu nebo se na wakeboardu chystají naučit. Partnerem soutěže je projekt Wakemaster Wakeareály, který pod sebou sdružuje hned několik českých wakeparků.

Je tomu něco přes týden, kdy byl oficiálně otevřen nový Wakemaster Wakepark v České Lípě - Dubici a my jsme jeho provoz odstartovali první letošní zastávkou naší série wakeboardových happeningů Freeride.cz Just Ride! Summer 2016 Jak celá akce probíhala a jak nový park vypadá, si můžeš připomenout v tomhle ofiko videu:

Teď už ale k soutěži. Hrát se bude celkem o 10 poukazů, které můžeš uplatnit v jakémkoliv areálu pod hlavičkou Wakemaster Wakeareály, a to na pronájem celého vleku na 1 hodinu + zapůjčení vybavení. Znamená to, že můžeš s partou vyrazit a využít vlek i vybavení zcela zdarma po dobu jedné hodiny jen pro vás. Pokud ti ale bude vyhovovat spíš individuální ježdění, tak můžeš poukaz využít jako celodenní permici do Wakemaster Wakeparku Česká Lípa - Dubice.

K tomu, abys byl/​a zařazen/​a do slosování, stačí správně odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky níže. Nápovědu najdeš na www.wakearealy.cz nebo na facebookové stránce Wakeareálů. Svoje odpovědi můžeš posílat do neděle 12. června 23.59 hodin, následně proběhne slosování autorů správných odpovědí a jména vítězů zveřejníme v pondělí 13. června. Tak pojď na to!

Pozn.: Abys mohl hlasovat, musíš se přihlásit ke svému účtu na Freeride.cz. Pokud ho nemáš, tak stačí nahoře kliknout na "Facebook connect" a máš ho! ;-)

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz. Soutěž byla zařazena i do českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

Další zajímavé články