MTB FreeRide časopis

Druhé číslo časopisu, který nese stejný název jako nýš web, vychýzí spolu s DVD 11. května. Co se dočteme a na co se koukneme, zjistíte tady.

A je to tu! Od prvního čísla uplynul přesně rok a vychází další číslo časopisu MTB FreeRide – a jak již sám název napovídá, celý časopis je zaměřený převážně na freeride na horských kolech.

V časopise najdete spoustu užitečných rad k ježdění. Jsou zde zmapovány jedny z nejkvalitnějších, ne-​li vůbec nejlepší lokality k ježdění v okolí České republiky – Maribor, Semmering, Leogang, Linz, Wagrain, Winterberg a Geisskopf. Najdete zde zajímavé rozhovory například s Richiem Schleyem, Darrenem Berreclothem či Tylerem McCaulem, report z jedinečných závodů, které pořádal Fabien Barel – Urge Kenya –, testy kol… 

Pro ty, kteří by rádi vyzkoušeli backcountry a neví, jak začít, je tu návod, který vám poradí, co k tomu vše potřebujete a jak se máte obléknout. A článek, který vás na BC jízdu navnadí.A málem bych zapomněl na jednu důležitou věc. 

Součástí časopisu je i DVD s názvem Euround, které zachycuje ježdění v již zmíněných evropských lokalitách. I jezdci jsou evropského, tedy vlastně světového formátu – Nico Vink, Joost Wichman, Filip Polc, Michal Maroši, Adam Vágner, Kamil Tatarkovič, Kuba Vencl, Honza Tóth, Damjan Siriški. Můžete se těšit na velmi rozmanité ježdění! Vše natáčel a dával do kupy Honza „Johnny Vee“ Vogl, který tomu dal opravdu ten správný nádech a podařilo se mu zhodnotit každou vteřinu. V bonusové části naleznete sestřih z DH a 4X Světového poháru ze Schladmingu, kde se objeví kratší rozhovor se Samem Hill, Gregem Minnaarem a dalšími. Najdete tam také krátký sestřih backcountry v podání Roba Trnky z dílny Martyho Smolíka. Dokreslení atmosféry zajišťují kapely, jakými jsou Crashpoint, Skapollo, Discoballs, United Flavour, Free Fall a v neposlední řadě Gate Crasher. Vše spatří světlo světa 11. května, takže neváhejte, jde o jedinečné dílo, které by vám nemělo doma chybět. 120 stránek i s DVD jen za 149Kč! Najdete jej na stáncích a ve vybraných cykloprodejnách. Velmi snadnou cestou k němu je jeho objednávka na www.mtbfreeride.cz.Tady můžete kouknout na krátkou upoutávku na video Euround. 

Enjoy it!

Kamil Tatarkovič

Další zajímavé články