Pozvánka na 1. reprezentační ples českého surfingu

Pražskej serfovej klub má za sebou hodně vydařenej rok 2019. V kostce: 18 serfovejch přednášek, 2 závody v pádlování na serfu, tuna pravidelnýcb serf tréninků (nově 3x týdně!) a třešnička na dortu - grandiozní oslava 2. narozenin v Radlické. PSK nepoleví ani v 2020 a novej rok rozjedou ve stylu…a to doslova. Ať už jste právníci, podnikatelé, studenti, brigádníci v Mekáči nebo volnomyšlenkáři, rádi bychom vás chtěli společně s předsedou Matyášem Menšíkem pozvat na 1. reprezentační ples českého surfingu.

Taky jste skočili na clickbait uvodní fotky? Co naplat, John John a prsa vládnout světu.

Zdravím předsedo! Začalo to serfovýma tréninkama, přidaly se závody v pádlování na serfu a serfový kvízy. Teď plánuje PSK i serfovej ples! Co bude příště? Soutěž v předpovídání vln?

Myslím, že už nám schází jenom soutěž královny krásy, bingo a pak začneme se sháněním podpisů pro naší kandidaturu do poslanecký sněmovny

V tom případě doufám, že nás podpoří Pražská kavárna! Zpátky k věci. Mohou na ples přijít i ti, co si myslí, že swell je otok?

Je relativní atomová hmotnost Cadmia 112,411? Jasně, že jo! Momentálně voláme do zbroje hlavně statný jinochy, který budou tahat na parket všechny ty holky během hlavní části našeho večerního programu.

Jsou teda obavy, že na ples dorazí něžné pohlaví v přesile, pravdivé? 

Věříme, že obzvláště po přečtení tohohle rozhovoru se všichni český serfaři vrhnou tátům do skříní pro jejich svatební obleky a síly na parketu tak nakonec budou naprosto vyrovnaný.

V čem se bude program lišit od klasických plesů?

Naprosto v ničem. Bude tam kapela, bude se tancovat, bude tombola, překvapení, DJs. Jenom tohle celý neprožiješ s bandou cizích lidí, ale se svýma kámošema ze serfů, který normálně vídáš oblečený spíš jak bezďáky, než Láďu Špačka.

Láďa Špaček je taky serfař?

Láďa Špaček je hlavně můj vzor

Pro některá děvčata bude ples zajisté skvělou příležitostí lovit kromě jegra také známé vnitrozemské serfaře. Potvrdili účast i opálené celebrity?

Tak ty ses bohužel omluvil kvůli serfování... Ale o opálený celebrity nebude určitě nouze. Však svou účast přislíbila třeba i jedna z největších legend, Aleš Tůma, přezdívaný přáteli kvapíkový Ála.

Proto doufám, že nebudou zrovna serfovat i další legendy, např. Hujer...Bude součástí lednových serf tréninků také příprava společenských tanců? Přece jen většina z nás v tanečních nebyla pod vlivem nadšení, nýbrž alkoholu.

Hůjovi jsem poslal osobní pozvánku a tajně doufám, že dorazí! Bohužel před plesem máme jenom pár tréninků, ale možná něco zařadíme. Napadá mě kombinace take-off, take-off, take-off, cha-cha, take-off... Každopádně se ale nikdo nemusí bát, protože jedním z hlavních hřebů večera bude taneční škola pod vedením členů Pražskýho serfovýho klubu. A ruku na srdce, od koho jinýho by ses radši učil valčík nebo rumbu?

Od Kelii Moniz! Co bys vzkázal těm, kteří ještě váhají s koupí lístku? Bude to větší, než oslava narozenin v Radlické?

Větší než listopadová oslava snad pro dobro našeho zdraví radši ani ne. Hele, bude to jiný. Vlastně sami asi ani dost dobře nevíme, jaký. Ale bude to poprvé a jsme si docela dost jistý, že to bude sranda. Tak sledujte událost pro další detaily, sežeňte ty nejlepší šaty a prostě doražte užít si s náma další super večer.

Matyáši díky za rozhovor a užijte si to i za mě!

napsal

Jakub Michna
Další články autora

odpovídal

Matyáš Menšík
Další články autora

Další zajímavé články