Sony Action Cam Czech Freeski Tour 2016 - Pec pod Sněžkou

Pomalu ale jistě se blíží vrchol letošní české freeski sezóny. 19.3.2016 se v Peci pod Sněžkou uskuteční Mistrovství ČR ve freeski slopestyle.

Po první úspěšné zastávce českého poháru v Deštné jsme si pro vás nachystali třetí Mistrovství ČR ve freeski slopestyle pod hlavičkou Sony Action Cam Czech Freeski Tour 2016. Opět se pojede o prizemoney a hodnotné dary od našich partnerů - Sony Action Cam, Armada, Snowpanic.cz, Dakine, G-​Shock a o dostatečný přísun energie se jako každý ročník bude starat Big Shock! Natáčet přijede o2 tv sport, která bude vysílat celý český pohár ze záznamu.


Vypsány jsou následující kategorie v disciplíně freeski slopestyle:

Děti do 15-​ti let
Juinoři 15-​19 let
Muži
Ženy

Systém závodu:
Do závodu se může přihlásit jakýkoliv freeski jezdec bez ohledu na kvalitu ježdění v kategorích ženy, muži, junioři 15-​19 let, děti, čímž chceme dosáhnout co největšího počtu účastníků. V každém závodu série získájí nejlepší krom cen také body do celkového pořadí, které bude vyhlášeno po poslední zastávce. Vítězové se mohou těšit na atraktivní finanční ohodnocení a věcné ceny. Každý závod se pojede dva dny – na páteční dobrovolný trénink bude plynule navazovat hlavní závodní den – sobota. Setup snowparku v Peci pod Sněžkou bude obsahovat minimálně 2 překážky ( bedny, raily) a 2 skoky (každý skok 2 odrazy menší/​větší) v lajně.

Harmonogram akce MČR 19.3.2016 Pec pod Sněžkou:
18.3.2016 pátek
9,00 – 16,00 volný trénink
19.3.2016 sobota - Závod
08:00-10:00 registrace
09:00-11:00 trénink
11:30-13:30 kvalifikace
14:00-15:30 finále
16:00- vyhlášení vítězů

Důležité informace:
Datum konání: 19.3.2016
Místo konání: Pec pod Sněžkou
Startovné + permice: 580Kč + 100Kč záloha na dres (ještě jednáme o slevě pro závodníky)
Přihláška: na místě
Web: http://czechfreeskitour.cz
Fb událost: zde
Za umístění na závodě MČR je dvojnásobný počet bodů do celkového pořadí tour. Průběžné pořadí závodníku po závodě v Deštném v O.h. si můžete stáhnout zde.

Starší 18-​ti let vyplní a podepíšou přihlášku na místě sami, mladší 18-​ti let potřebují na místě podpis zákonného zástupce na přihlášku, bez podpisu zákonného zástupce se nelze závodu zúčastnit. 

Prizemoney Pec pod Sněžkou:
cash 27 000Kč
věcné ceny 100 000Kč

Generální partner: Sony Action Cam
V letošním roce převezme záštitu nad Czech Freeski Tour Sony Action Cam. Vítězové každé kategorie závodů se mohou těšit na zcela novou videokameru od Sony Action Cam. Tyto nedostižné videokamery, příslušenství a další vybavení vám umožní pořizování úchvatných videozáznamů z vlastního pohledu. Snímejte a sdílejte své nejlepší momenty.


Dálkový ovladač Live-​View umožňuje rychlou kontrolu úhlu snímání, spuštění či zastavení záznamu a změnu nastavení. Lze rovněž přehrávat záznamy 3 nebo odstranit nadbytečný záznam. Ideální videokamera Action Cam se najde pro každého – ať už je to model FDR-​X1000V pro mimořádně realistické záznamy v rozlišení 4K, model HDR-​AS200V pro videa bez otřesů či mini videokamera HDR-​AZ1VR. Ukažte, co ve vás je. Na každé zastávce závodu bude stánek, kde si kamerky budete moci vyzkoušet v praxi.

Sony Action Cam kamera - dálkový ovladač

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...