Podpoř videoprojekt „Free Will“ od Kuby Piňose

Český videoprojekty se musí podporovat! Kuba Piňos z Alternativa Media vydává svůj prašanový projekt „Free Will“. Naši podporu si určitě zaslouží!

Freeskiingový videoprojekty, pod kterými jsou podepsaný šikovný český ručičky jsou celkem nedostatkový zboží. Těch z prostředí prašanu je snad ještě míň než parkovejch věcí a ty, který se urodily v kanadský divočině jsou úplně ohrožený druh. Ještě že jsou tady Alternativa Media v čele s Kubou Piňosem. Ten totiž přichází, jak se říká s kůží na trh se svým videem „Free Will“

To vznikalo během dvou let v kanadský Britský Kolumbii v jednom z nejznámějších freeridových resortů v Revelstoke. Když chce hold Čech do pořádných hor, nezbývá mu nic jinýho, než sbalit svých pár švestek, nechat rodnou hroudu rodnou hroudou a vyrazit za dobrodružstvím třeba za oceán. Tohle přesně udělal nejen Kuba Piňos, ale taky další čeští lyžníci jako Kuba Steklý nebo Jonáš Kobr, pro který je země s javorových listem na vlajce již nějakej ten pátek domovem.

A právě jejich snímek „Free Will“ ukazuje, jak propadli kouzlu místních prašanových terénu. Kromě českýho tria, kde Kuba funguje nejen jako rider ale taky hlavně jako autor a rejža celýho projektu se představí jména jako Daniel Kennedy, Andres Ron, Walter Scott, Ivan Brovko, Basile BessireAuguste Metille.

Film si nyní můžete pořídit na Vimeu za symbolický poplatek 4.99 USD, což je cena jednoho obědovýho meníčka ve třetí cenový nebo krabičky hnusnejch smrdutejch nikotinovejch trubiček. Proto neváhejte a video určitě podpořte, protože tahle desetiminutovka si to zaslouží! Kluky zdravíme a doufáme, že tohle není jejich poslední počin z Meky freeridingu… 

Alternativa Media web najdeš zde.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...