Burton Snowboard Kemp 2015

V redakčním emailu nám přistála zpráva o letošním ročníku Burton Snowboard Kempu. Ten se, jako každý rok, bude konat ve Skiareálu Špindlerův Mlýn a zde jsou potřebné informace.

K základní myšlence pořádání série zimních snowboardových kempů a navázání na letitou tradici dospěli organizátoři Burton kempu po konci zimní sezóny 08/​09, kdy se po menší pauze uspořádal ve Špindlerově Mlýně velice úspěšný „Burton Camp 2009“. Tento camp sloužil mimo jiné i jako určitý monitorující prvek, kdy se organizátoři snažili zjistit, jakým nejlepším způsobem by se toto odvětví, zaměřené na vzdělávání a sportovní aktivní činnost, mohlo vyvíjet dále do budoucna.

A proto Burton Snowboards přichází s dlouhodobějším konceptem pořádání snowboardových kempů zaměřených především na mladší generace - děti (min. věk kempera je 8 let), ale také jejich rodiče a příbuzné, kteří hojně své ratolesti na kempy doprovázejí a dopřávají si dovolenou, zatímco se jejich děti účastní pevně stanoveného programu. Tato skupina lidí by měla doplnit tradiční účastníky kempu, kterým je většinou průměrně kolem 12-​18 let.

Právě nejen věkem účastníků, ale hlavně náplní a zaměřením, by se měl Burton Snowboard Kemp alespoň trochu lišit od stávajících freestyle campů.

Burton Snowboard Kemp 2015 proběhne ve Skiareálu Špindlerův Mlýn, což je asi nejznámější a nejkvalitnější resort u nás. Středisko, kde se pořádají sportovní akce všeho druhu, bude opět hostitelem Burton Snowboard Kempu a to v termímu 21. 3. - 29. 3. 2015.

V tomto termínu probíhají ve většině krajích jarní prázdniny. V tuto dobu se zároveň ve Špindlerově Mlýně pořádá plno závodů a akcí. Zimní festival Snowjam, nebo "svátek" všech vyznavačů snowboardingu Burton Špindl Spring Sessions. Tato akce se pořádá opět ve spolupráci s Burton Snowboard Kempem. Proto je pro tento termín připravena speciální nabídka. 

Veškeré informace o kempech včetně ceny a dalších podrobností najdete na našich stránkách www.burtonkemp.cz nebo na facebookovém profilu Snowboard Kemp.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!