Master Class Camp 2015

Nestihli jste letos ani jeden snowboardový kemp nebo se chcete dále zdokonalovat ve své jízdě a dovednostech na snowboardu? Pak je tady pro vás následující zpráva o dalším ročníku kempu Master Class. Ten se opět koná pod vedením Martina Černíka v Peci pod Sněžkou. Zde jsou základní informace o blížícím se kempu.

Srdečně zveme všechny nadšence snowboardingu na pátý ročník legendárního snowboardového kempu Master ClassMartinem ČerníkemMatějem Novákem, který se koná od 22.3. do 28.3.2015. V minulém roce se náš kemp přemístil do Pece pod Sněžkou, kde byli nejlepší podmínky za celou zimu a tento rok tomu nebude jinak.

Snowboarding je sport a životní styl oblíbený u mladé generace po celém světě. Master Class je projekt, jehož cílem je přiblížit profesionální snowboarding veřejnosti a najít mladé naděje tohoto sportu. 

Jako každý rok je kemp na celý týden a tak všichni kempeři mají dostatek času si osvojit a naučit se nové věci pod vedením Martina Černíka, Matěje Nováka, Michala RitteraPepe Samka.

Nezáleží na tom jak jezdíš a co všechno umíš, všichni kempeři jsou rozděleni do skupin podle náročnosti a učí se naprosté základy a výuka je individuálně přizpůsobena všem.

Každý den probíhá videocoaching, který dopomáhá k tomu, aby se kemper sám viděl a byly mu vysvětleny chyby, které dělá a naučil se je úplně odstranit. Každý coach během celého dne a výuky pořídí záběry všech svěřenců a večer se promítají na plátno a vysvětlují se nedostatky. 

Každý náš kemp má svého profi fotografa a videokameramana, který zaznamenává celou situaci a pořizuje ty nejlepší záběry, které pak kemper dostává v podobě fotek a videa.

Celé video z kempu se pak objeví vždy po ukončení kempu na stránkách a také na facebook profilu www.facebook.com/masterclass.cz včetně těch nejlepších fotografií.

Součástí Master Class kempu je tradičně doprovodný program s přednáškou o první pomoci, workshop (mazání snowboarů, stavba snowparků) a samozřejmě velký contest mezi kempery vždy na konec kempu (nejvyšší ollie, největší progresor, besttrick contest). Kempeři jsou odměněni dárky od našich partnerů Snowboard Zezula, myPhone, GNU, Quiksilver, LibTech.

Vítěz contestu mezi kempery si odnese snowboard LibTech.

Největší díky patří hlavně partnerům této akce LibTech, Snowboard Zezula, myPhone, GNU, Quiksilver, Red Bull, Jägermeister, Freeride.czBoard Magazine.cz.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!