Nitro - Horsefeathers Camp Rejdice 2015

Honza Zajíc se nám opět ozval s letošním ročníkem Nitro - Horsefeathers Campu v Rejdicích. Jeho desátý ročník si rozhodně nenechte ujít, protože se pro vás chystá opět plno zajímavého. Kompletní info najdete v následujícím textu. Čtěte, koukejte, rozmýšlejte, přihlašujte se a hlavně si tam užijte parádní snowboarding.

Jubilejní desátý ročník našeho kempu je tu!

Letošního kempu se můžeš zúčastnit pod taktovkou skutečných odborníků v oblasti výuky freestyle snowboardingu, kteří čerpají z vlastních zkušeností, a nepoužívají pouze načtené fráze z výukové brožury.

Na koho se můžeš těšit?:
- mistr ČR ve freestyle Darek Bergmann
- stálice a opravdový milovník stylu Martin Matoušek
- nezničitelný zabiják Pavel Vyroubal
- inženýrka Maťa Molnárová
- nejkrutější lokál Jirka Chlum
- profesor magor Honza Zajíc
- mistr ČR ve freestyle Tomáš Tuzar
- krutej schreder Tomáš Špidlen

Extra park:
V našem, téměř kilometr dlouhém, osvětleném parku najdeš všechny možné variace skoků i railů. Novinky sleduj v sekci Parks Info na Freeride.cz. Upozorňuji, že jako jediný snowpark v české republice máme 6 skoků všech velikostí v jedné lajně. Jedna jízda trvá cca 10min a lanovka jezdí od 9:00 do 16:30 = 250 skoků denně. Velikost parku samozřejmě záleží na sněhových podmínkách. Dále tu máme nafukovací bag, do kterého se můžeš naučit třeba backflip. 

Bonusy:
Po celou dobu kempu můžeš zdarma testovat prkna a vázání od značky Nitro! Na závěr celého Nitro - Horsefeathers kempu bude uspořádán malý závod, ve kterém si budete moct vyzkoušet závodní trému nebo jistotu v nově naučených tricích. Celý závod se pojede o věcné ceny v hodnotě 20.000Kč, které nám věnují naši drazí sponzoři Nitro Horsefeathers. Pro vítěze nový Nitro snowboard!!!

Ubytko a strava:
Bydlení je jako vždy v chatě Morávka, která je nedílnou součástí sjezdovky a snowparku. K lanovce to máme asi 15 metrů. Snídaně a večeře se podává v chatě Panorama, do které máme přístup jen v přezůvkách!

Kdy a kde:
Letošní camp začíná v sobotu 14. února odpoledním příjezdem do Sportovního areálu Rejdice v Jizerských horách do chaty Morávka gps: 50.7348667N, 15.3613856E. První večeře a uvítání je naplánováno na 19:00 v chatě Panorama. Odjezd pak v dopoledních hodinách 21. února. V případě vašeho zájmu si můžete nechat věci ve společenské místnosti na Morávce a dát si ještě jeden den ježdění.

Kolik a za co:
Za cenu 6500Kč dostaneš ubytko na celou dobu kempu, k tomu ski pas vč. večerního ježdění, snídani a večeři (obědy se řeší individuálně po příjezdu s organizátorem). Dále koučing od skutečných mistrů snowboardingu, videokoučing, přednášky všeho druhu jako např. lavinová problematika od člena Horské služby, voskování a závodní příprava. Věcné ceny a dárky pro každého účastníka závodu jsou samozřejmostí. Všichni zájemci, kteří se už v minulosti kempu zúčastnili, mají nárok na slevu 500Kč (slevy se již dále nesčítají).

Přihlášky a dotazy:
Účastníci mladší osmnácti let musí předložit podepsaný formulář, který je ke stažení na www.nitro.cz. Pro rodiče nezletilých máme uklidňující informaci o dobré kontrole našich kemperů, nad kterými máme díky lanové dráze, která vede přímo nad parkem takřka neustálou kontrolu. Vaše ratolesti jsou u nás v bezpečí. 

V případě tvého zájmu o účast na kempu stačí jen poslat na email zaja.snb@seznam.cz svoje jméno, adresu, rodné číslo, tel. číslo a zálohu 1000Kč na účet 753524028/​5500. Jako variabilní symbol použij své rodné číslo a v krátké době po odeslání dostaneš potvrzovací SMS nebo email o tvé úspěšné rezervaci. 

S pozdravem Zája

Facebookový profil Nitro Campu Rejdice.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!