Snb and freeski swag Zabil.cz camp 2015 - Karolinka

Se snb a freeski kempy se opět roztrhl pytel a my tu máme další. Kluci ze Zabil.cz pro vás i tento rok připravují jak snowboardový tak freeski kemp, který se uskuteční na Karolince a zde je kompletní info. Sem určitě jeďte, protože takhle parta to dělá moc dobře!

Ať už se neumíš na snowboard nebo lyže ani postavit nebo bys chtěl naučit těžší triky a máš rád team jezdce a mentalitu Zabil.cz, tak přesně pro tebe je tento SWAG camp!!!

To co všichni nechávají až na konec, my se nebojíme sdělit rovnou! Takže cena campu je nádherných 4.999Kč a nebo 190 Euro.

V ceně je zahrnuto 5x ježdění v denně upraveném Snowparku Karolínka, 5x nocleh se snídaní, každodenní coaching od profi Zabil.cz jezdců, photoshoting, video z campu, energy drink na každý den, masáže, věcné ceny atd. atd.

Jezdit se bude v parku vhodném jak pro začátečníky i pokročilé. Podrobnosti najdete ZDE.

Hajinkat budeme v hotelu Sokol. Podrobnosti najdete ZDE. Na snídani švédské stoly a pak je to na vás. Buď se dá koupit něco v místních restauracích, objednat pizza atd. nebo si můžete něco uklohnit v kuchyňce, která vám bude stále k dispozici.

Příjezdy na camp jsou plánovány na neděli 15.2. od 17:00 a konec kempu je v pátek 20.2. po ježdění v 16:00.Možnost spolujízdy si domlouvejte individuálně u nás na facebook události.

Heat/​d coach:
Martin Kaňůrek (snb)
Jirka Volák (freeski)
Matěj Dolnik (snb)
Jim Dohnal (parkour)

Heat/​d guest:
Mára Čejchan (skate)
Michael Beran (bmx)

Partneři akce:
Ceny dodá a obleče nás Snowboards.cz, Zabil.cz a energii do nás bude pumpovat Red Bull a my všem samozřejmě DĚKUJEME MOC ZA PODPORU! 

Hlavní mediální partner pro tento rok:
Freeride.cz

JAK SE NA CAMP ZAREGISTROVAT?
Zaslat zálohu 2.000,- na účet: 2202511377/​6210 do poznámek uveďte vaše jméno, příjmení a přihlašte se na e-​mailu zabil@zabil.cz! Zde zašlete krátké info o sobě (jméno, příjmení, bydliště, věk, snb nebo ski?) a potvrďte, že jste částku odeslali. Jen tak si zajistíte místo na campu, bohužel potvrzení na facebooku nestačí! Kapacita campu pro tento rok je omezena na 15 účastníků a zálohu je třeba uhradit co nejdříve, jinak budete mít hold smůlu.

Děkujeme za pozornost a nezapomínej sledovat čerstvé novinky na facebookové události.

Odkazy na foto a video z minulých let hledej ZDE.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!