Snowcamp Arosa - Lenzerheide 2016

Dorazily k nám propozice k blížícímu se, vyhlášenému a letitému kempu, který opět proběhne ve švýcarské Arose a opět ho pro vás připravuje parta z Flying Dog Production. Na následujících řádcích najdete všechny potřebné informace.

Rezervujte si místo na dalším ročníku Snowcampu 2016, který bude probíhat v jednom z největších švýcarských středisek Arosa - Lenzerheide. Na konci tohoto článku můžete vyplnit předběžnou přihlášku nebo klikněte na TENTO ODKAZ.

Termín:
13. - 19. 3. 2016

Cena Basic
7.150Kč
10% sleva pro loňské účastníky 6500,-

Cena Basic zahrnuje:
- Ubytování v Haus Strela od 13. - 19.3.2016 (2 - 3 - 4 až 6ti lůžkové pokoje)
- Polopenze – bohatá snídaně a večeře o dvou chodech v Haus Strela
- Přednášky a videoprojekce
- Závody a soutěže pro kempery
- Testování materiálu
- Coaching, videocoaching - výuka, rozbor videa
- Grilovačka na Sit Hutte - Sunset Session
- Dárek od sponzora
- Vstupy na párty Los Bar, Sit Hutte
- Služby českého průvodce
- Foto a video sessions

Doprava Praha - Arosa - Praha:
Extra 1.500Kč/osoba

Cena Tour
8.650Kč včetně dopravy pohodlnými dodávkami

Cena nezahrnuje:
Závěrečný úklid Haus Strela
Cestovní pojištění - povinné!!!
Skipass

Skipass:
Cena dle aktuálního kurzu švýcarského franku /​ platí se na místě v den příjezdu
Oficiální cena:
5 dní CHF 292,-
6 dní CHF 332,-
pro účastníky Snowcamp 2016 sleva 20% 

Oficiální stránky s ceníkem najdete ZDE.

V ceně skipassu doprava vlakem Arosa - Langwies
Skipass na celou oblast Arosa - Lenzerheide - největší švýcarské středisko 220km
Výlet do Churu v ceně - vlak zdarma až do města a zpět

Všeobecné informace o tom, jak to celé probíhá:

Snowcamp není pro profíky, ale pro normální lidi, co se na horách chtějí něco naučit a zároveň si to pořádně užít. 

Bohatý doprovodný program a několik hlavních událostí vás nenechá ani chvíli v klidu. Můžete se ale zamknout na pokoji a mít klid - to je vaše volba. Hlavní náplní kempu je výuka snowboardingu a vyššího levelu lyžování, dále pak freestyle, freeride a vše spojené s pobytem a bezpečným pohybem na horách.

Klasicky jako každý rok bude kemp probíhat ve vesnici Langwies. Haus Strela je tradiční švýcarská chalupa, kterou si účastníci zájezdu oblíbili natolik, že nemáme vůbec žádný důvod měnit ubytování. 

Tato informace je již rok stará - loňské propojení a rozšíření střediska Arosa. Na vrcholu Hornli vznikla nová lanovka, která vás přehoupne do vedlejšícho údolí - do střediska Lenzerheide - čímž vzniká největší ski aréna ve Švýcarsku - oficiální web naleznete na odkaze www.arosalenzerheide.ch.

Co vás tedy čeká?

Léty prověřená stylová švýcarská chalupa - Haus Strela ve vesnici Langwies poskytne to pravé zázemí pro všechny kempery. Malé kluziště, profi kuchyň, 2x fotbálek, 3x obýváček, 1x velká společenská místnost, wi-​fi, malá kuchyňka a vše potřebné pro perfektní pobyt, je jistotou vaší spokojenosti. Od dvoulůžkových pokojů po krásné a prostorné dvoupatrové palandy pro šest lidí.

Ano, Snowcamp je pro všechny - jak pro lyžaře, tak pro snowboardisty. Od začátečníků po náročné sjezdaře či skokany.

Jestli váháte, zda-​li je kemp právě pro vás, pak vám následující řádky doufám napoví. 

Snowcamp je obdoba snowboardového/​lyžařského/​freeride kurzu. 

Na kemp jezdí začátečníci, kteří se snaží odbourat strach z větších sjezdů a neví si rady s přesnou technikou. Proto pilují techniku jízdy, řezaných oblouků a jízdu na switch. Druhou skupinu pak tvoří freestylisté, kteří by se rádi dostali dál, než jen skákat rovně. Pro tyto nadšence máme v Arose skvělý snowpark s několika úrovněmi obtížností a nové překážky poskytne i Lenzerheide.

Trochu samostatnou skupinu pak tvoří freeridisté, kteří buď vědí a našich služeb využívají minimálně nebo si od nás rádi nechají poradit - obrovským skokem v této oblasti bude právě již zmiňované propojení Arosy Lenzerheide.

Naučíme vás to, o co si řeknete. Snowcamp není přímo zaměřen na freeride ani na freestyle, ale přesnou náplň celého týdne podrobujeme podmínkám v daném termínu a také vašim vlastním zkušenostem a dovednostem.

Pokud tedy nasněží, hlavní náplní týdne bude průzkum všech možných i nemožných sjezdů a skoků do prašanu - zde uvítají zkušenější sjezdaři nové prostory na straně Rothornu 2865 /​ Lenzerheide.

Přihlašovací formulář najdete na TOMTO ODKAZU.

Jak proběhl loňský ročník se můžete podívat v REPORTU, který jsme pro vás uvedli i na našich stránkách. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!