Springbreak 2015 - Val di Sole

V pořadí IV. ročník českého ride and music festivalu v Alpách - Springbreak - odstartuje 27.3.2015 a pojede do 1.4.2015. Pořadatelé nám zaslali následující tiskovou zprávu, ve které najdete kompletní informace.

Letos se Springbreak poprvé odehraje v Itálii v resortu Val di Sole, ve slunečném údolí plném zasněžených sjezdovek se dvěma snowparky. V ceně festivalu, která startuje na ceně 8.800,- Kč je doprava autobusem, ubytování v hotelu s bazénem, skipas na 5 dnů ježdění, polopenze a vstupy na každodenní workshopy a mejdany.

Springbreak je známý svou nezapomenutelnou atmosférou s partou dobře naladěných pohodových mladých lidí, které spojuje láska k zimním sportům a kvalitní muzice. Hudební program letos zahrnuje opět různé styly (house, techno, drum and bass, dub step, ghetto funk, dance metal, electro swing) a parketům na odpoledních apreski parties a večerních mejdanech budou šéfovat jména jako IM Cyber, Schwa, Fatty M, Voita, Low Tact, Novinski, Denoi, Universal Swing Brothers, Mark Twin a další.

K dispozici bude vlastní klub přímo v hotelu, Vice Audio sound, luxusní videoprojekce a mapping a samozřejmě český bar s českými cenami drinků a občerstvení.

Mimo sport a hudbu nebudou chybět oblíbené workshopy jako ochutnávka italských vín, triky jak sbalit kočku, techniky DJ mixování, a přibudou nové, jako třeba twerk, sítotisk, Vjing a další. Na každý den připadají až 4 workshopy, což dělá tento festival jedinečným. A nebudou chybět ani sranda soutěže se spoustou vychytaných dárků.

Díky bohaté nabídce zábavy si můžeš namixovat každý den podle svojí chuti – sportovat, pařit, vzdělávat se nebo relaxovat s partičkou. Bude to epic!

Pro všechny milovníky snowboardingu a freeskiingu tu máme info o snowparcích, které se nacházejí v místě konání. 

“Malghet Aut” Snowpark in Folgarida: Beginners Area
Vhodný pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet snowboarding, je určitě terénní park Malghet Aut. Park se nachází na závěrečné části svahu Provetti, těsně nad začátkem Bamby sedačkové lanovky.

“Malga Panciana” Snowpark in Marilleva: Advanced Area
Vhodné pro zkušenější jezdce. Malga Panciana snowpark se nachází hned vedle Malga Panciana (při příjezdu COPAI – Panciana kabinkové lanovky).

Snowpark Madonna di Campiglio
Místníí Ursus snowpark se řadí mezi velké snowparky, v nichž je mnoho skoků a překážek na shredy. Asi každý si udělá nejlepší představu o počtu překážek dle plánku parku, který najdeš na oficiálních stránkách parku.

Rezervuj dokud je čas na www.springbreak.cz/cena-a-rezervace.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!