Burton Špindl Spring Sessions 2012 - středa

Tortillas, tacos, burritos, nachos, guzanos, chapilines, temales, tequilas, cervezas... Nejen tyhle a spousta dalších mexických lahůdek si od zítřka budete moci vychutnat ve Špindlerově Mlýně. Startuje totiž akce Burton Špindl Spring Sessions, tentokráte v mexickém stylu, a tady je první z našich pěti video updates!

Snowparkdesign hombres makaj až se jim zespod sombrer kouří, aby pro vás připravili zase po roce ten nejlepší snowpark v Česku. My jsme do Mexico City, dějiště Burton Spring Sessions, dorazili o den dřív, abysme vám ukázali jak finišují přípravy. 

Kickery a kaktusy rostou, raily, bedny, wallridy a další shred překážky jsou usazovány, sombrera a ponča se na lidech začínají objevovat čím dál více, party stan už stojí, krotitelé divokých koní charros pomalu začínají vrhat svým lasem a všechno spěje k zítřejšímu startu celé fiesty. 

Následující videjko berte jako poslední pozvánku, takže kdo z vás snad ještě váhá, jestli má do Mexika přijet... neni co řešit, prostě doražte, bude to stát za to!

Další Daily Updates čekejte každý den včetně fotek a videa, samozřejmě tady na Freeride.cz!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!